Koncertarrangør: ”Jeg er ikke et ondt menneske”
for-evigt.jpg
Efter flere ugers tavshed tager Tanja Haddaoui nu bladet fra bunden. Foto: Oliver Klitgård/Arkiv
for evigt Efter flere ugers tavshed tager Tanja Haddaoui nu bladet fra munden. Til Lokal Nyt, og i en opdatering på Facebook, sætter hun ord på beskyldningerne om svindel efter aflysningen af ’For Evigt’ koncerterne, hvor flere hundrede koncertgæster har penge i klemme.

Den lokale koncertarrangør Tanja Haddaoui havnede tidligere på sommeren i et heftigt stormvejr, da det kom frem at to planlagte ’For Evigt’ musikfestivaler måtte aflyses. Billetudbyderen Billet.dk og ’For Evigt’ er ikke enige om, hvem der skal refundere koncertgæsternes billetter og siden er Tanja Haddaoui blevet lagt for had på især Facebook, hvor flere har opfordret til selvtægt og offentliggjort koncertarrangørens privatadresse.
Selv har Tanja Haddaoui kun udtalt sig en enkelt gang til Ekstra Bladet, men til Lokal Nyt, og i en længere opdatering på Facebook, sætter hun nu ord på skandalen.
”Jeg har nu i flere uger tænkt over, om jeg skulle forsvare mig selv, eller om jeg bare skulle vende kinden til, og modtage alle de lussinger, som folk har behov for at give mig.
Jeg valgte, at tage imod de tæsk der kom og stadig kommer. Aldrig har jeg set og følt så meget ondskab,” skriver Tanja Haddaoui indledningsvis på Facebook.
Til Lokal Nyt uddyber hun:
” Jeg har truffet mange forkerte beslutninger og det er gået ud over mange mennesker. Mange føler sig snydt og jeg forstår dem godt, men det har været en personlig klapjagt mod mig som person og ikke ’For Evigt’ som er firmaet bag. Min familie er blevet truet og jeg har haft det alt andet end godt de sidste par uger,” siger hun.

Jeg fremstår som svinder
Tanja Haddaoui fortæller videre, at hun godt ved, at man kan få næsen i ’klemme’, når man stikker den for langt frem og at hun udadtil fremstår som en svinder.
”Alle i min nærhed bliver straffet for mine gode og dårlige beslutninger, hvilket er dybt urimeligt. Folk sidder hjemme bag tasterne, og gør min familie og mine børn til syndebukke. Når det er sagt, så er det ydre omstændigheder( ikke alle har jeg været herre over), som gør at jeg fremstår som en kæmpe svindler.De fleste har set i aviser og på nyheder, hvordan jeg er blevet hængt ud, som den største svindler. Det er rigtigt, at jeg skulle være stoppet imens legen var god med ’For Evigt’ projektet,” fortæller hun.Kun solgt 388 billetter
Flere medier har berettet om 2000 solgte billetter til de to ’For Evigt’ musikfestivaler i Valbyparken, men Tanja Haddaoui oplyser, at der kun var solgt 388 billetter. Vi har forsøgt at få tallet bekræftet hos billetudbyderen Billet.dk, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.     
Mange spørgsmål blafrer stadig i vinden og tilbage står en lang række koncertgæster, der ikke ved om de får deres penge tilbage.
”Jeg kan garantere, at jeg ikke har to millioner hjemme under hovedpuden. Jeg har heller ikke modtaget penge for billetter på min private konto fra Billet.dk. Der er en tvist mellem Billet.dk og For Evigt, og ikke mig som privatperson. Jeg er ikke et ondt menneske, og jeg har ikke haft intensioner om at snyde nogen. Jeg har forsøgt at stable nogle forskellige tiltag på benene, og dette var desværre ikke muligt,” skriver hun videre i opslaget.

Hvor er koncertgæsternes penge henne?
“De er ikke gået ind på min private konto, som det er blevet skrevet. Det drejer sig om godt 150.000 kroner og de blev overført til firmaets konto (For Evigt’, red.),” 

Står pengene der stadig?
”Det finder jeg irrelevant. De kan være brugt til mange ting, som at betale kunstnere, men jeg har sort på hvidt at Billet.dk skal stå for refunderingen af billetterne,” siger Tanja Haddaoui.  

Kommentarer
Top