Annonce

Kære seniorer i Rødovre
seniorraadet_2018_001_220218_BP.jpg

Alt var fryd og gammen, da SeniorRådet torsdag væltede formanden og flere medlemmer trak sig fra deres tillidsposter.

Det var enerådig ledelsesstil, der førte til 'senior-kuppet' i slutningen af maj måned, hvor formand Klaus Hejl valgte at trække sig. Foto: Arkiv
seniorrådet Det er med den største beklagelse, at jeg har måttet trække mig fra arbejdet i SeniorRådet.

Det har kostet store overvejelser med den store tillid, som I viste mig med 245 stemmer.
Jeg gik ellers ind i arbejdet i SeniorRådet med den overbevisning om, at jeg ville arbejde for mere velfærd, flere varme hænder, bedre fremkommelighed og meget andet, som skulle komme de ældre borgere i Rødovre Kommune til gode. Desværre gik der ikke lang tid, før jeg måtte konstatere, at det handlede mere om personlige magtkampe mellem den demokratisk valgte nye formand og andre personer fra det afgåede SeniorRåd.
Da det så endte ud i et meget udemokratisk personangreb på formanden på SR-mødet den 31. maj i form af en mistillidserklæring underskrevet af otte medlemmer af Senior Rådet, hvor den resterende del af SR (syv medlemmer) ikke fik lejlighed til at ytre sig, da initiativtagerne til mistillidserklæringen udtrykte, at de jo vidste, hvor de stod. I den situation kunne jeg ikke se mig selv i at skulle udføre et stykke meningsfyldt arbejde med god samvittighed, når det for flertallet mere handlede om magt end gode resultater for de ældre borgere i Rødovre. På den baggrund så jeg mig nødsaget til at træde ud af Rådet og dermed lægge mig fladt ned og udtrykke en stor undskyldning til de 245 borgere, der viste mig tillid ved SR valget 2018.

Kommentarer
Top