Annonce

Hvepsene bed fra sig til slut
Avarta_vs_AB_Glostrup_Stadion_Sæson_18-19_050818_IN-40-of-43.jpg
Christian Offenberg blev dobbelt målscore for Avarta mod Brønshøj, men lige lidt hjalp det. Foto: Ian Nielsen/arkiv
fodbold Til trods for, at Avarta gik til pause med en 3-1 føring, endte det alligevel med, at 'De grønne' måtte tage hjem til Rødovre uden point. I en kamp der blev noget af en målfest.
Brønshøj - Avarta
4-3
(1-3)

1-2 Oscar Buch (32')
2-3 Jamil Fearrington (51')
3-3 Oscar Buch (70')
4-3 Mads Rønne (90')

Tilskuere 509

 

0-1 Christian Offenberg (13')
0-2 Christian Offenberg (27')
1-3 Mehmet Coskun (41')

Et sår der var ved at hele kunne man tænke, da Avarta meget fortjent gik til pause foran 3-1 ude mod Brønshøj. Avarta viste, at de kan spille rigtig god fodbold, producere mange chancer og ikke mindst få bolden ind over stregen. De lå tre point i luften til Peter Benjaminsens tropper, men Avarta kollapsede i 2. halvleg og tabte med 4-3 i Tingbjerg.

Vi havde optimisme i 1. halvleg og pressede fremad. Modsat blev vi for passive i 2. halvleg og vi pressede ikke længere. De fik os vinden i ryggen og vi formåede ikke at spille os godt nok ud af det, når vi havde bolden,” sagde  træner Peter Benjaminsen efter kampen. Han måtte derfor notere sit andet nederlag i træk som cheftræner.

Et hårdt hvepsestik

Man skulle tro at hvepsene var blæst væk i vinden i første halvleg, for det var ikke meget man så til hjemmeholdet. Avartas angriber Christian Offenberg, blev dobbelt målscorer på mindre end et kvarter og det lignende virkelig et Avarta mandskab som spillede med en stor gnist. Den gnist udeblev i anden halvleg og der kom hvepsene tilbage og stak de grønklædte hårdt. Et sejrsmål dybt i dommerens tillægstid for hjemmeholdet der nu er på førstepladsen med maksimum point, i den anden ende er Avarta med 0 point for de to første kampe.

Vi får egentlig en rigtig god start og føler vi er i rigtig god kontrol i 1. halvleg og spiller godt. I 2. halvleg kommer vi ikke ud og vi bliver bange for at spille fodbold. Vi snakker om, at vi skal være opmærksomme på deres hurtige indkast og alligevel står vi og sover i 94 minut. Det bare ikke godt nok, ” lyder det fra den dobbelt målscorer Christian Offenberg.

Avarta spiller næste ‘hjemmekamp’ søndag den 19. august på Glostrup Stadion klokken 13:00, hvor Middelfart kommer på besøg.

Kommentarer
Top