Annonce

Fejrer kæmpe indvielse med fri entré
Vestbad-180803-08.jpg
Vestbad er ejet af Rødovre og Brøndby kommuner, og udgiften til renovering på 70 millioner kroner er derfor delt mellem de to kommuner. Foto: Per Dyrby
vestbad Der er gratis adgang for alle, når Vestbad slår dørene op til de nyrenoverede bassiner den 15. august.
Fakta

Programmet for åbning af den nye svømmehal onsdag den 15. august:

  • Taler af borgmester Erik Nielsen, Rødovre, borgmester Kent Max Magelund, Brøndby samt bestyrelsesformand Lene Due
  • 25-meter bassinet bliver indviet ved, at 86 personer hopper i vandet samtidigt (86 er det antal personer, bassinnet er godkendt til)
  • Der er gratis adgang til Vestbad på dagen
  • Der er live lounge musik og forfriskninger i caféen.

 

Så kan alle byens vandhunde godt finde badebukserne frem. Onsdag den 15. august står Vestbad igen klar til at tage imod badegæster i alle aldre. Det fælleskommunale bad, der er ejet af Rødovre og Brøndby Kommune, er blevet renoveret for 70 millioner kroner og de to kommuner har valgt at nytænke svømmehallen, så der i stedet for det gamle 50 meter-bassin nu er blevet plads til et nyt 25 meter-bassin, et varmtvandsbassin og et dybvandsbassin med klatrevæg og udspringsskamler.
”Når man ser på kvaliteten i landets svømmehaller, er Vestbad nu helt oppe på øverste hylde. Det er fantastisk, at vi har sådan et sted. Når friluftsbadet også står færdigt næste år, får vi et sted, som ganske enkelt er helt unikt”, siger Rødovres borgmester Erik Nielsen.
På åbningsdagen er der gratis adgang for alle og foruden borgmestertaler vil 25-meter bassinet blive indviet ved, at 86 personer, som bassinet er godkendt til, hopper i vandet samtidigt. I fakta-kassen kan du se hele programmet for indvielsen. 

Svømmehallen åbner klokken 16.30 den 15. august og der vil være gratis adgang fra klokken 17-21 på dagen.

Annonce
Kommentarer
Top