Få en bedre kropsholdning med holdningskorrigerende tøj
01_08_18_WEB_RNN.dk-Doc24.dk_.jpg
En dårlig kropsholdning er et problem, som mange danskere kæmper med i hverdagen. En dårlig holdning gør dig langt mere udsat ift. rygproblemer og andre kropslige gener, og samtidig er det som oftest flottere at se på, hvis du retter din ryg op. Nogle mener også, at det samtidig har en mere slankende effekt. Holdningsproblemer kan afhjælpes gennem fysisk aktivitet, men du kan med fordel supplere effekten med andre midler, som f.eks. holdningskorrigerende tøj, der kan gøre ganske meget for din kropsholdning.

Holdningskorrigerende tøj – værd at vide

Holdningskorrigerende tøj er især brugbart som supplement til fysisk aktivitet og fysioterapi, og det anvendes bl.a. ved genoptræning. Der findes efterhånden et bredt udvalg af holdningskorrigerende tøj, som også er anvendeligt i forbindelse med mere almindelige holdningsproblemer i dagligdagen. Langt størstedelen af tøjet bygger på Kinesio-teknologi – et ord du muligvis kender fra Kinesio-tape, og som mange sportsfolk bl.a. benytter sig af. Kinesio-teknologien fokuserer grundlæggende på optimeringen af bevægelser gennem en positiv påvirkning og en dertilhørende smertelindring af kroppens muskler, sener og led. Når du ifører dig tøjet, eksempelvis en t-shirt, skulle det gerne øge din bevidsthed omkring din egen kropsholdning, og på den måde opfordrer dig til, at rette dig selv mere op. De understimulerede muskler bliver aktiveret i højere grad, med det resultat at din overkrop bliver mere rank. T-shirten støtter din lænd og trækker dine skuldre tilbage, så dine muskler afspændes. Har det fanget din interesse, kan du læse mere om holdningskorrigerende tøj online.

Bedre holdning i stiletter

Stiletter kan gøre utrolig meget for et outfit, og de tager sig stort set altid godt ud, hvad enten de sættes sammen med et par jeans eller en fin kjole. Stiletter er i stand til at tilføre både stiludtryk og holdning lidt ekstra elegance, og de er essentielle på kvindens skohylde. Mangler du et par, kan du kan finde dine nye stiletter fra DressMe her. De høje hæle kan dog indimellem være en udfordring for både krop og balance – navnlig hvis man endnu ikke er så erfaren. Som udgangspunkt skal man bl.a. forsøge at holde sig en smule bagoverbøjet. Her kan holdningskorrigerende tøj komme til undsætning, da det giver mulighed for at gå rigtigt i stiletterne. Tøjet sørger således for det bedst mulige holdningsmæssige udgangspunkt, så du er bedst muligt klædt på til en aften med et par flotte stiletter på.

Annonce
Kommentarer
Top