Det er koldt i Islev!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Islevs pulserende hjerte – Islevbadet – er stemningen blevet koldere end de normalt blåfrosne læber, man finder i en svømmehal.

Nogle kvinder fra nogle andre lande, har startet en forening og har fået tildelt tid til at benytte svømmehallen, uden MÆND og bag mørklagte vinduer! Og så på en lørdag formiddag, hvor den ellers har stået på dejfarvede mennesker til offentlig skue. Det er jo intet mindre end en SKANDALE!
Det udløste også en sand kommentar-regn på avisens hjemmeside. Ja faktisk, er der ikke set noget lignende siden jeg ”kom” til at kalde nogle beboere på Auroravej for en flok forkælede teenagere.
Jeg kunne aldrig finde på at sammenligne Islevbadets motionisthold med en flok forkælede teenagere, de er vel nærmere en flok forkælede vanedyr, som
ikke kan forliges med, at de har fået en anden tid i badet end den de har været vant til. Lige mellem ”Go’ morgen, Danmark” og middagsradioavisen. At den tid så tilfalder en gruppe kvinder med udenlandsk baggrund – sandsynligvis en gruppe MUSLIMSKE kvinder – ja, så kan man nærmest ikke rumme mere uretfærdighed.
Endeligt har de forstået det danske foreningsliv og hvad gør de så? Laver en forening og forlanger at få samme behandling som andre. Det er ganske simpelt uhørt. Hvad bliver det næste? At de LØBER i svømmehallen og laver bomber?
Men jeg føler med motionisterne, for jeg er selv skabs-autist og jeg HADER, når mine rutiner må ændres, fordi ANDRE i samfundet ikke lige tænker på MIG.
Det er blandet andet derfor, jeg ikke benytter mig af offentlig transport. Togene kører sjældent til tiden – ja og så har de også forskellige køreplaner om sommeren og om vinteren. Hvorfor nu det?
Sommer eller vinter, så skal jeg vel for fanden stadig være på arbejde kl. 09.00. Jeg har også måtte boykotte ”Meny” i Rødovre Centrum. Deres ombygning har gjort butikken uoverskuelig for mig. Og hvad sker der så? Så bygger ”Føtex” om… ja, men jeg MAGTER det bare ikke.
Jeg bryder mig heller
ikke om P-pladser forbeholdt familier eller handicappede. Hvad med lidt positiv særbehandling til en doven lidt fedladen billist, der bare ikke gider at holde for langt væk fra indgangen til Centeret?
Jeg må bare give motionisterne fra Islev ret. Der blevet taget ALT for lidt hensyn til dem og mig.

Kommentarer
Top