Annonce

Udskiftning i tyretruppen
nicolai-zorko_RMB-AaB-QF2_038_090314__BP.jpg

Zorko er tilbage i RMB

Zorko er tilbage i RMB
Tyreskifte Phillip Schultz forlader Rødovre Mighty Bulls efter han blev valgt i CHL-draften. Han blev valgt af WHL-klubben Victoria Royals og han erstattes af Nikolaj Zorko der vender hjem til barndomsklubben efter to i Gentofte.

Flere fans havde set frem til, at stortalentet igen skulle løbe på isen i Rødovre Skøjte Arena, men det kommer ikke til at ske. Phillip Schultz blev nemlig valgt af Victoria Royals i CHL-draften og nu er næste step i hans karriere kommet.
”Jeg er selvfølgelig virkelig glad over at blive taget i CHL Import draften. Det er en lille drøm og forhåbentlig et skridt på vejen imod noget støre, ” lyder det fra Phillip Schultz.

Næste skridt
At skifte Rødovre ud med Nordamerika for en 17 årig, snart 18 årig kan lyde vildt og som en drøm for mange, men det er lige præcis det Phillip Schultz skal nu. Sidste sæson var hans debut i Metal Ligaen og han leverede bedre end forventet. Nu bliver den danske liga skiftede ud med den Nordamerikanske. For hans vedkommende en liga, hvor flere store navne tidligere har løbet rundt.
”Rødovre har været fantastiske til at udvikle mig til hvor jeg er nu, men jeg mener, at hvis jeg skal tage det næste skridt er WHL en kæmpe mulighed og jeg glæder mig utrolig meget. Jeg har hørt gode ting om ligaen og det er store navne der har og spiller i den nu, så jeg glæder mig til at mærke niveauet,” siger Phillip Schultz.

Tilbage i tyreflokken
Nikolaj Zorkos ishockeyopdragelse har været i RSIK og han har været i Rødovre hele sin ishockeykarriere på nær de sidste to år i Gentofte. Nu er han tilbage, hvor det hele begyndte og selvom han kun er 24 år, så har Zorko allerede spillet mere end 250 kampe i Metal Ligaen. Han har været en del af finaleserien og den erfaring er noget han tager med til Rødovre.
”Jeg synes det har været to lærerige år i Gentofte, hvor jeg har fået masse spilletid og lærerig erfaring. I min første sæson i Gentofte gik vi hele vejen til finalen, og jeg ved, hvad der skal til for at nå langt. Jeg har høstet meget erfaring, i forhold til min relativt korte karriere, og denne vil jeg bruge, til at hjælpe holdet i den rigtige retning,” siger Zorko til mightybulls.dk

Specielt bånd
Erstatningen for Phillip Schultz er fundet i form af Nikolaj Zorko og det må siges, at være en godkendt erstatning Rødovre har trukket op af hatten. Sidst Zorko var i Rødovre, havde han et specielt forhold til fansene i Rødovre Mighty Bulls.
Klubbens fans er noget mange spillere fremhæver, når de enten forlænger eller vender tilbage til klubben og det samme gælder i denne situation.
”Det er dejligt at vende hjem igen. Jeg glæder mig til at spille med drengene igen, som jeg har spillet med tidligere i mange år. Jeg glæder mig også til at spille foran de fantastiske fans igen. Jeg synes, at vi havde et godt forhold sidst jeg var her, og de kan forvente, at jeg spiller med en stor passion,” fortæller Nikolaj Zorko.

Kommentarer
Top