Tredobbelt Verdensmester løber fitnessvirksomed igang
DSC00247-1-1.jpg

Hvis du bor i Rødovre og har lyst til at prøve en me mover, så skriv til info@memover.com

Hvis du bor i Rødovre og har lyst til at prøve en me mover, så skriv til info@me-mover.com
Erhverv De gør måske ikke væsen af sig lokalt, men på Krogsbækvej i Rødove ligger en international fitnessvirksomhed, der har opbakning fra selveste Wilson Kipketer.
Me-Mover

Me-Mover er en step cykel der er opfundet af Jonas Elliason ud fra den vision, at få folk til at bevæge sig mere. Me-Moverens design gør, at personer med skader eller svag fysik kan bevæge sig ergonomisk korrekt uden risiko for overbelastning. Memover bruges også af professionelle atleter som led i deres træning

Der sker ting og sager på Krogsbækvej, hvor fitnessvirksomheden Me-Mover har fået en kapitalindsprøjtning på 9 millioner kroner og opbakning fra nuværende og tidligere elitesportsfolk heriblandt den tredobbelte verdensmester, Wilson Kipketer.
Herudover har virksomheden indsamlet 500.000 dollars på crowdfundingplatformen Kickstarter.
Men hvad er Me-Mover, spørger du nok med rette.
Det er en stepcykel opfundet af Jonas Eliasson, som nu efter flere års udvikling er klar til det skandinaviske marked.

Me-Mover er en blanding af en fitnessmaskine og et transportmiddel, hvor man i en opretstående stilling stepper sig fremad ved at træde ned i et sæt pedaler.
”Det var vigtigt for mig, at Me-Moveren skulle være mere end et redskab til skånetræning, men også styrker kroppens balance og fleksibilitet på en måde, samtidig med, at den giver dig en fuld workout. Derfor kan den både bruges alene og som et supplement til din øvrige træning,” siger Jonas Eliasson, stifter og direktør.Tæt på København
Han valgte Rødovre som base, fordi Rødovre ligger tæt på København og har et godt erhvervsmiljø med erhvervslokaler i en størrelse der gør det attraktivt for en iværksættervirksomhed. Og netop livet i byen har præget udviklingen af Me-Mover.

Me–Moverer en del af en trend, med en stigende fokus på en sund livsstil. Men da Me–Moverssvenske idémand, Jonas Eliasson, der oprindelig er uddannet arkitekt, helt tilbage i 1998 først fik idéen til projektet, var det ikke helse, der drev ham. Det var et andet og mere konkret problem, han havde i tankerne:
”Dengang boede jeg i Stockholm og var jeg godt træt af bus og lange gåture for at komme rundt i byen, men samtidig var der et stort problem med cykeltyverier, så cyklen var ikke rigtig et alternativ. Det var der jeg fik idéen til at udvikle et køretøj, der var let, fleksibelt og sammenklappeligt, så du ikke behøvede at stille det fra dig på gaden,”

Kommentarer
Top