Annonce

Takker politiet for bandeindsats
politi_oegendal.jpg

Boligselskaberne her i Kærene takker politiet for at have skabt ny tryghed i området.

Boligselskaberne her i Kærene takker politiet for at have skabt ny tryghed i området. Foto: Mathias Øgendahl
Bandekrig Alt tyder på, at politiet har sat en af bagmændene bag hashkrigen i Rødovre og Husum bag lås og slå. Nu takker boligselskaberne ordensmagten for den hurtige indsats, der har skabt ro i lokalområdet.

I fredags valgte politiet ikke at forlænge visitationszonen i Rødovre Syd og at lukke Tryghedstelefonen. Noget man skulle tro kunne vække bekymring i den lille bydel, hvor der for nylig er blevet skudt som led i en krig om hashmarkedet, men nej.

Flere anholdelser og en massiv og hurtig indsats, har ifølge boligselskaberne nemlig genskabt roen i området.

Annonce

Det fremgår af et åbent brev, som ejendomsleder, Søren Lillevang har sendt til ordensmagten.

”Det åbne brev er en evaluering af især politiets indsats, men så sandelig også den opbakning vi har modtaget fra kommunal side, som vi alene for synlighedens og roens skyld ønsker ud i et åbent brev,” siger Søren Lillevang, der håber, at Lokal Nyt også kan fortælle ’den gode historie’

”I en situation, hvor vi bare har al mulig brug for ro, og det har vi i hvert tilfælde lige nu,” understreger han.

Du kan læse hele brevet til politiet i Rødovre Lokal Nyt.

Kommentarer
Top