Sommertur til klippeøen
image008.jpg

Det giver sammenhold og venskaber samt et bedre forhold til personalet, når Kærene rejser til Bornholm med de lokale børnefamilier.

Det giver sammenhold og venskaber samt et bedre forhold til personalet, når Kærene rejser til Bornholm med de lokale børnefamilier.
Den årlige sommertur med boligforeningen i Kærene ryster naboer sammen som aldrig før.

Der er 12 familier med ialt 31 børn, heraf 24 drenge, med på årets tur til solskinsøen. Den seneste tid som beboer i Kærene har budt på dårlige oplevelser med blandt andet skudepisoder, så det at komme væk er rart og se noget flot natur eller lære nogle nye mennesker at kende, lyder det fra den sammensatte beboerflok. 

Det giver os rigtig meget sådan en tur. Børnene er sammen med deres venner og kan lære nye at kende og Bornholm har en rigtig flot natur. Boligforeningen har også lavet aktiviteter til os om aftenen, når vi alle har siddet ved poolen og der har været tændt op i grillen. Der har været boldspil en af dagene, så det er bare rigtig dejligt,” siger Batool som har været med på turen.

Annonce

Bornholm giver noget

Solskinøen giver mere end bare dens charme, da det bare er noget helt andet end at være på Bornholm.

Jeg er rigtig glad for at boligforeningen holder denne tur, jeg synes Bornholm giver noget nyt med den fantastiske natur og de lokale ansatte er på en anderledes måde end vi er i København,” fortæller Batool.

Kommentarer
Top