Annonce

Skoleelever smider tusinder af smøger på gaden
37305877_2134311646810470_9024506439640547328_n.jpg

Sådan så der ud efter Projekt Ren By Rødovre havde rydtet op foran skolen.

Sådan så der ud efter Projekt Ren By Rødovre havde rydtet op foran skolen. Foto: Privat
Rygning Det lyder som det mest beskidte vanvid, men det er ikke desto mindre sandt, at der på to dage er samlet 7271 cigaretskodder op foran Vestegnens HF og VUC. 

SYVTUSINDE TOHUNDREDE OG EN OG HALVFJERS SKODDER skrevet med meget store bogstaver. Sådan startede den lokale rengøringspatrulje et opslag om, at de havde samlet skrald ind over 2 dage i området ved Vestegnen HF og VUC på Egegårdsvej”På trods af, man har opsat indtil flere skodopsamlere og én tænker jeg meget dyr skraldespand, så havner skodder alligevel alle andre steder,” siger Bodil Fossgaard, der har taget initiativ til gruppen. 

 

Bliver nemmere at opføre sig ordentligt

På skolen er direktøren, Tue Sander også i oprør over situationen. 

“Vi er en skole med en central værdi om, at vi viser respekt for hinanden og vores skole. Det gælder også rygning, hvor der skal være plads til alle. Derfor gør vi det nu både nemmere og sjovere for rygerne at se, hvor de må ryge og at rydde op efter sig,” lover Tue Sander. 

“I samarbejde med et nudgingfirma har vores kommunikationsafdeling lavet nye slogans og piktogrammer, der viser rygerne vej til de gode vaner og til at udvise respekt og med et Tak for at holde skolen ren. Vi glæder os til effekterne,” siger Tue Sander. 

Kommentarer
Top