PFA-kunder i Rødovre får knap 7 millioner retur
penge-roedovre_081107_BP.jpg

PFA-kunder for 7 millioner retur i Rødovre.

PFA-kunder for 7 millioner retur i Rødovre.
Forsikringer PFA sender ekstra milliardbeløb videre til kunderne og i Rødovre er det 6.940.000 kroner tilskrevet i ekstra PFA KundeKapital. I gennemsnit svarer det til 1583 kroner pr PFA kunde i Rødovre Kommune.

FA Pensions model for overskuds- og risikodeling sender yderligere 939 mio. kr. videre til kunderne, der samlet set for 2017 har fået tildelt 2,5 milliarder kroner. Kunder i PFA Pension kan igen i år gå sommeren i møde med ekstra penge på pensionskontoen. De ekstra penge kommer fra PFA KundeKapital, der er PFA Pensions særlige model for overskuds- og risikodeling med kunderne

”Vi har netop sendt 939 mio. kr. ekstra videre til kunderne. De ekstra penge understreger styrken i vores kundeejede forretningsmodel, som gør det muligt for os at sende det overskud videre til kunderne, som i andre selskaber typisk går til deres aktionærer eller andre ejere,” fortæller Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA.

Annonce

Risiko i fællesskab

Kunderne i PFA har samlet fået tilført cirka 2,5 milliarder kroner via KundeKapital i 2017, hvor hovedøbende i 2017 og den resterende del er blevet tildelt nu.

”Indbetaling til KundeKapital, som langt de fleste kunder har tilvalgt, kan betragtes som en investering i PFA Pension, da pengene er med til bakke op om vores økonomiske styrke. Med de ekstra penge belønner vi dermed kunderne for at påtage sig en risiko på vegne af fællesskabet, og jeg er meget tilfreds med, at vi igen i år kan kvittere for kundernes tillid,” siger Mads Kaagaard.

Kommentarer
Top