Pengeregn til skolerne i Rødovre
tinderhoej-skole_019_140318_BP.jpg

Formanden for Børne- og Skoleudvalget, glæder sig over, at der er kommet ekstra millioner til Rødovres skoler.

Formanden for Børne- og Skoleudvalget, glæder sig over, at der er kommet ekstra millioner til Rødovres skoler.
Uddannelse Det kan godt være, at solen skinner på byens skoler, men det regner også. Med penge.

Kort før sommerferien forgyldte A.P. Møller Fonden 3,7 millioner kroner til skolerne i Rødovre.

Ifølge formanden for Børne- og Skoleudvalget Flemming Lunde Østergaard Hansen (A) skal pengene bruges til at skabe faglig udvikling på skolerne.

Annonce

”Det skal ske ved at styrke højt præsterende fagteams og at fastholde arbejdet med målstyret læring, formativ evaluering og klasseledelse,” siger han.

Projektet indebærer uddannelse af i alt knap 80 lærere, der skal fungere som Faglige Ressource personer indenfor henholdsvis de naturfaglige- og humanistiske fag.

 

Teknologi og Innovation

Fonden for Entreprenørskab har desuden bevilget et beløb på 39.625 kr. til projektet ’Innovation og Entreprenørskab netværk for Rødovre Kommunes skoler’.

”Baggrunden er, at Rødovre Kommune pr. 1. august 2018 ansætter syv nye vejledere, én pr. skole, der skal arbejde med Teknologi og Innovation i skolerne,” siger Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Han påpeger, at ansættelserne af de syv nye vejledere giver en enestående chance for et tværkommunalt netværk omkring innovation, hvor skoleledelserne også er koblet på. Netværket vil have fokus på videndeling, udvikling af læringsforløb samt kobling til eksterne aktører (Åben skole).

Kommentarer
Top