Annonce

Nu må du vande om aftenen
Madam-Blå-vandkande.jpg

Forbuddet mod at vande om dagen gælder stadig, men nu må du godt vande om aftenen.

Forbuddet mod at vande om dagen gælder stadig, men nu må du godt vande om aftenen.
I går faldt der langt om længe regn ned over Rødovre og det har ændret en smule på vandingsforbuddet. Nu må du nemlig vande om aftenen.
Gode råd til at spare på vandet 

 

  1. Lad være med at vande din græsplæne! Den kan sagtens klare sig uden
  2. Saml vand fra brusebadet i en spand (eller regnvand fra taget i en regnvandstønde) - så kan du bruge det til at vande med, i stedet for at bruge drikkevand til blomsterne.
  3. Brug en vandkande når du vander dine blomsterbede og blomsterkrukker - vandslangen er en vandsluger, som bruger 12 liter vand pr. minut
  4. Lad være med at vande om dagen, hvor det meste vand fordamper, før det når planterødderne.
  5. Store soppebassiner/havepools bruger rigtig meget vand. De største bassiner bruger ligeså meget vand som en enkelt dansker bruger på et halvt år. Så pas på med dem.

Siden mandag den 9. juli har der i HOFORs forsyningsområde været forbud mod at bruge drikkevand til vanding af offentlige græsplæner, herunder fodbold- og golfbaner. Fra i går tirsdag den 17. juli gælder forbuddet dog kun i dagtimerne.

Forbuddet mod brug af drikke til vanding i dagtimerne bliver opretholdt, da størstedelen af vandet fordamper inden det når rødderne. Hvis du skal bruge drikkevand som vanding skal det foregå i tidsrummet mellem klokken 22 om aften og klokken 08 om morgen.

 

  1.  
Kommentarer
Top