Lokal koncertarrangør i ny skandale
for-evigt.jpg
Sådan så det ud sidste år på rådhusplænen, da 'For Evigt' rockede i Rødovre. Nu er koncertarrangør Tanja Haddaoui havnet i et stormvejr. Ved du noget om sagen? Lokal Nyt hører gerne fra dig på mail: christian@rnn.dk Foto: Oliver Klitgård/Arkiv
musikfest Først blev musikfestivalen aflyst, siden forsvandt hjemmesiden og nu er koncertarrangør og rødovreborger Tanja Haddaoui så godt som sunket i jorden. Alt imens aner mere end 2000 koncertgæster ikke om de kan få deres penge retur.  

Intet varer for evigt og slet ikke musikfestivalen med samme navn, der siden sidste års anmelderroste koncerter på rådhusplænen, har været sovset ind i beskyldninger om underslæb, bedrageri og manglende betalinger. Flere foreninger står stadig uden betaling for det arbejde, som de leverede i forbindelse med afviklingen af de to koncerter på rådhusplænen og Rødovre Kommune trak sidenhen bevillingen, til at leje den store grønne plæne, tilbage, som en direkte konsekvens af ubetalte regninger. Det fik ’For Evigt’ og koncertarrangør Tanja Haddaoui til at planlægge dette års musikfestival med rock og hip hop i Valbyparken den 24. og 25. august, men her bliver der ingen fest i år.

Billetindtægter på egen konto
Den 14. juli meddelte arrangørerne, at det ikke var muligt at gennemføre koncerten grundet store udfordringer med blandt andet KODA-afgifter. ’For Evigt’ forsikrede imidlertid, at de anslåede 2000 gæster der havde købt billetter til koncerten, kunne få deres penge refunderet hos billetudbyderen Billet.dk. Hos billetbureauet er dog imidlertid ikke meget hjælp at hente.
I en mail, sendt ud til alle billetkøberne, skriver billetudbyderen at det ikke er dem, men i stedet Tanja Haddaoui, der skal refundere billetterne, da alle pengene er blevet overført til hendes konto.”Da Tanja Haddaoui oprettede billetsalget bad hun om at få billetindtægten direkte ind på egen konto. Det vil sige at For Evigt Events og Tanja Haddaoui har dine billetpenge på deres konto, og i denne situation skal arrangøren selv sørge for tilbagebetaling i tilfælde af aflysning. Da vi læste Tanja Haddaouis udtalelser vedørende refundering i dagspressen, bad vi hende derfor sende billetpengene til os. Det har hun ikke gjort, og derfor skal du rette dit krav om refundering direkte til arrangøren,” skriver Billet.dk blandt andet i den mail, som også Lokal Nyt har modtaget.

Afviser at betale
Lokal Nyt har forsøgt at få fat i Tanja Haddaoui, men det har ikke været muligt. Vi ville ellers gerne have spurgt hende om hun har i sinde at refundere de mange billetter tilbage og hvad der er skyld i aflysningen af koncerten.
I en SMS til Ekstra Bladet skriver Tanja Haddaoui imidlertid, at de mange koncertgæster ikke skal forvente, at hun betaler.
”Vi er ikke enige med Billet.dk om, hvem der skal stå for at refundere pengene, til dem der har købt billet til årets For Evigt-arrangement. Jævnfør den kontrakt, vi har indgået, er det dem, der skal stå for det,” skriver hun til mediet.
Det har ikke været muligt at få oplyst, præcis hvor mange billetter der var solgt til musikfestivalen den 24. og 25. august, men flere medier beretter om et salg på 2000 billetter. En standardbillet kostede 495 kroner mens en VIP-billet med fri bar kunne erhverves for 995 kroner.

Ved du noget om sagen? Lokal Nyt hører gerne fra dig på mail: christian@rnn.dk

Kommentarer
Top