Fem års fest med Rød Stue
rødager-bodega.jpg

VOKSENFEST PÅ RØD STUE: Der plejer at være et vildt flot fremmøde, når Rødager Bodega holder sin traditionelle sommerfest. Den 28. juli går det løs igen med fri fadøl, grilmad og masser af musik. Foto: Arkiv

VOKSENFEST PÅ RØD STUE: Der plejer at være et vildt flot fremmøde, når Rødager Bodega holder sin traditionelle sommerfest. Den 28. juli går det løs igen med fri fadøl, grilmad og masser af musik. Foto: Arkiv
Sommerfest Det er efterhånden blevet lidt af en tradition, at Rødager Bodega, i folkemunde bare kaldet for Rød Stue, slutter sommeren af med en sommerfest for at markere nye tider på den lille lokale. Den 28. juli går det løs igen med fri fadøl, grill, musik og lotteri.

Solskin og fadbamser plejer at være gode ingredienser til den jubilæumsfest, der samler det meste af området omkring Rødager, når juli måned går mod hæld.
I år er det fem år siden, at de nye ejere overtog den gamle beværtning med det blakkede ry og forvandlede det til en feststue. En Rød Stue, som de ynder at sige til henvisning om, at man godt må være et barn indeni, så længe man opfører sig voksent.
“Det er en tradition, der blev startet, da vi overtog stedet, nu er det byens mest populære sted. Vi vil gerne give noget tilbage til støtte. De første timer er der gratis mad og fadøl og så holder vi et lotteri, hvor overskuddet går til velgørende formål,” siger Søren Egeberg om aktiviteterne på dagen, der sidste år sendte 10.000 kroner af sted til velgørende formål.
“Det fede er, at vi har vendt det dårlige ry til et feststemt sted med glade mennesker, som hjælper os med at promovere stedet. Det bliver en del af folks DNA at komme her på stuen, og det vil vi gerne belønne med en fed fest,” tilføjer han.
Selve fødselsdagen starter klokken 14 den 28. juli og omkring klokken 19 går Costume Copies på scenen.
“De er med pop og rock fra 90erne og 80erne garant for at sætte gang i festen og derefter har vi en DJ der tooner plader til festen. Sådan runder vi sommeren af,” griner Søren Egeberg.

Kommentarer
Top