Annonce

Er dette Rødovres flotteste have
have-maglekaer_001_120718_BP.jpg
Der bliver hygget til den helt store guldmedalje i Rødovres 'måske' flotteste have i Maglekær. Foto: Brian Poulsen
smuk have JA. De voksne blomsterbørn i Maglekær er ikke i tvivl. ”Vi har Rødovres flotteste have,” siger de og prøver at bestikke læsernes udsendte med friskplukkede jordbær og æbletærte.

”Som I kan se, er der godt afkast fra haven i år. Både med frugt og grønt, og blomster,” siger Annie Bramsen, mens hun fint arrangerer en lille vase med blomster i skyggen under den store parasol.
Alle fra det sociale boligbyggeri kan blive en del af havefællesskabet, og det koster kun 100 kroner om året, men det er primært en lille fast skarer, der hygger med at få jord under neglene.
”Der er meget, som skal holdes ved lige hele tiden, og især her i varmen har vi gået en tur ekstra med vandekanden,” indrømmer John Rasmussen, der er formand for byhaven.
”Mange af dem, som bruger haven hernede gør det for at få noget socialt ud af det, men vi skal jo også skabe et liv i vores område, som er unikt og smukt at kigge på, og så gør det jo ikke noget, der lige er lidt blomster, tomater og agurker, man kan få med hjem,” griner Hanne, der er gift med John.
Haven består af et drivhus, nøddebuske og andre beplantninger, men er centreret omkring en masse højbede.
”Det er jo ikke alle, der er så unge, at de kan bøje sig helt ned,” griner Per Djursholm, der tror på, at haven med tiden kan lokke mange ensomme ud af lejlighederne.
”Og så er den altså Rødovres flotteste både at se på og være i,” lover Hanne Rasmussen.

Men er du enig?
Er din have flottere end Maglekærs? Så skriv til os på christian@rnn.dk eller ring på telefonnummer: 22 12 20 69, så kommer vi forbi og ser på blomsterne gennem kameralinsen.

Kommentarer
Top