Annonce

En uge i taekwondoens tegn
taekwondocamp_002_110718_BP.jpg
Der var deltagere i alle aldre i Rødovrehallen da Hwarang Taekwondo Rødovre afholdte en stor sommercamp. Foto: Brian Poulsen
Taekwondo I denne uge holder Hwarang Taekwondo Rødovre, en sommercamp i taekwondoens tegn. Træningerne og kampene foregår i Rødovre hallen og overnatning er i telte er på Espelundens anlæg.

Der trænes i flere forskellige aldersgrupper og i forskellige træningsformer, men noget de alle har til fælles er, at de alle er glade for taekwondo. Denne uge har Hwarang Taekwondo Rødovre nemlig fået stablet en sommercamp på benene der også har trukket taekwondo kæmpere til fra andre lande end blot lige Danmark.

Tobias Hyttel er en af de danske kæmpere, der er med i denne uge. Han er et stort talent og selvom alderen kun siger 16 år, så har han allerede det sorte bælte, men hans ambitioner og målsætning stopper ikke bare der. Han har nemlig store forventninger til sig selv og satser på deltagelse ved OL.

”Jeg synes det er rigtig fedt med denne uge. Det med at træne med en masse nye og få noget ny inspiration fra nogle nye trænere, der har taget nogle nye uddannelser indenfor kroppen og kost og få en masse ny viden. Samtidig betyder denne uge også en del for min personlige udvikling, både på det venskabelige plan og så er der mange nye man kan kæmpe mod,” siger Tobias Hyttel.

Kommentarer
Top