En glæde at vende hjem
RMB-AaB_026_080915_BP.jpg
Ishockey Nikolaj Zorko vender tilbage til barndomsklubben efter to år i Gentofte. Han vender hjem med en stor tro på holdet og glæder sig til igen at skulle spille foran klubbens fans.

I en alder af blot 24 år har Nikolaj Zorko allerede over 250 kampe i Metal Ligaen og 5 landskampe på cv’et. De første 145 var med tyren på brystet. Den stærke og erfarne center vender tilbage til barndomsklubben og der er flere grunde til, at det blev Rødovre Mighty Bulls han valgte.

”Jeg er kommet hjem igen til Rødovre af flere grunde. Det er klart at klubben har en specielt plads i hjertet hos mig, idet at det er min barndomsklub. Klubben har sportsligt taget nogle gode skridt i sidste sæson og jeg vil gerne være med til at løfte det til et endnu højere niveau,” siger Nikolaj Zorko.

Annonce

Unikke fans
For Rødovres spillere har fansene en speciel plads i hjertet. For Nikolaj Zorkos vedkommende er det ingen undtagelse. De havde et specielt forhold sidste gang han var i klubben og nu glæder han sig til igen at tørne ud for tyreklubben, med fansenes store støtte i ryggen. Han er ikke bare vendt hjem for at vende hjem, Zorko vender tilbage til klubben med høje ambitioner og en tro på at dette hold kan nå store ting sammen.

”Jeg ser frem til at trække trøjen over hovedet igen og stolt spille med tyren på brystet foran de fantastiske fans som klubben har. De har en enorm passion, som man kun kan beundre. Jeg har store forventninger og en stor tiltro til at holdet kan udrette store resultater. Jeg synes godt vi kan tillade os at tænke og drømme stort i en klub som Rødovre. Medaljer er målet for mig,” fortæller Zorko.

Nikolaj Zorko spiller ligesom sidst med nummer 94 på ryggen.

Kommentarer
Top