Efterlyser ildsjæle med lommesmerter
hoejnaeskirken_281108_BP-.jpg

Julehjælpen i Højnæskirken er bare en af de ting, som Poulerikbechfonden har støttet. Skal dit projekt være den næste ting?

Nu kan din forening søge om støtte til gode initiativer.
Støtter lokale initiativer Sidste år fik mere end 100 pressede borgere lidt ekstra godt at spise i julen takket være en frivillig indsats i Højnæskirken. Den ville dog aldrig være blevet så stor uden støtte fra stor fond, der nu i gang mangler lokale projekter at støtte.
Fakta

 

I juni 2015 forærede Poul Erik Bech 60% af aktierne i sin ejendomsmæglervirksomhed til Poul Erik Bech Fonden. 

Oprettelsen af fonden sikrer, som det er kendetegnet for langt større danske fondsejede virksomheder, et godt grundlag for at tænke langsigtet og dermed også medvirke til at sikre virksomhedens beståen. 

I fonden får Poul Erik Bechs mere end 50 partnere endvidere en udødelig medspiller og et stærkt kapitalgrundlag til fortsat at udvikle den enkelte medarbejder og virksomheden den dag Poul Erik ikke længere selv er aktiv i branchen.

Gennem det overskud, der via mæglervirksomheden genereres til fonden, støttes børn, handicappede og flygtninge samt aktiviteter inden for kunst og bygningskultur.

Det er ikke altid lige let for frivillige foreninger og lokale ildsjæle at finde sponsorer til deres projekter og aktiviteter. Derfor ærgrer ejendomsmægler Daniel Flørning fra EDC sig over, at der ikke er flere, der har kendskab til kædens fond, som støtter støttes børn, handicappede og flygtninge samt aktiviteter inden for kunst og bygningskultur.

Sidste år brugte han personligt mange timer på at ringe rundt og skrive mails til frivillige foreninger, men har ikke rigtig fået nogle ansøgninger.

Annonce

”Jeg ved, der er mange ildsjæle i Rødovre med lektiehjælp til udlændinge, baskethold for udlændinge og handicapforeninger, der kæmper for at få tingene til at løbe rundt. Der er så mange hvor 10.000 – 20.000 kroner kan gøre en verden til forskel, så hvorfor ikke søge hjælpen når nu der er en fond som tripper for at gøre en forskel i de områder, vi hvor er repræsenteret med lokale butikker,” siger Daniel Flørning.

Han husker tydeligt, hvordan fonden sidste år støttede den lokale julehjælp.

”Det var så fedt at have besøg en af præst, der kæmpede med at holde tårerne tilbage fordi vi via fonden kunne bidrage med 25.000 kr. Det er bare skønt, at den indsats vi gør for at hjælpe vores boligsælgere kan gøre en forskel for andre i Rødovre som ikke er lige så heldigt stillet.

 

https://www.poulerikbechfonden.dk/ kan du læse mere om fonden og finde et ansøgningsskema til dig og dit gode formål.

 

 

Kommentarer
Top