Bruger sommerferien på at lære endnu mere
DSC_0106.jpg

Sophia fra Rødovre er en af mange elever, der har svedt over fysik i sommerferien. Johanne Engelst Kærgård

Sophia fra Rødovre er en af mange elever, der har svedt over fysik i sommerferien. Johanne Engelst Kærgård
Uddannelse I stedet for at folk sidder derhjemme i skoleferien, holder Sophia Lundgreen sin viden ved lige. Hun er i år med på Fysik Camp, hvor færdighederne testes og afpudses.

I stedet for at miste noget af den viden, man har lært i skoleåret i sin sommerferie, lærer Sophia fra Rødovre Gymnasium endnu mere i hendes.

Sidste år var hun på en matematik camp og i år er hun på en Fysik Camp, hvor hun har mødt flere fra sidste års matematik camp. 44 deltagere er med på Fysik Campen. Arrangementet afholdes af frivillige fra Ungdommens Naturvidenskabelige Forening  og har til formål at formidle spændende universitetsfysik som analytisk mekanik og kvantemekanik til engagerede unge, som har lyst og behov for mere end hvad deres skole tilbyder.

Annonce

”Sidste år var jeg også på en matematik camp og jeg har da også set nogle af dem fra sidste år her. Så der er en tendens til, at folk kommer igen og jeg synes det er meget fedt,” siger Sophia.

“Der er fra 9. klasse og op til 3. G, så i starten skulle vi lige have noget matematik på plads. Jeg har lært en del nyt og vi har blandt andet haft kvantemekanik og det synes jeg var meget fedt, ” fortæller Sophia Josephine Lundgreen Stone.

 

Universitetsfysik

På Fysik Campen er det universitetsfysik, hvilket er et højere niveau for alle deltagere, men man er også sikker på, at når campen er slut, så har man lært en helt masse.

”Jeg synes fysik er meget spændende og jeg kunne godt tænke mig at lære noget mere fysik og det er sjovere at lære det samme med andre end at sidde derhjemme alene. Jeg kan klart anbefale folk at deltage på sådan en camp, ” siger Sophia.

Kommentarer
Top