Vil Rødovre Kommune sporten?
læserbrev Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan en by som Rødovre kan promovere sig selv som en by, der gerne vil sporten?

Jeg spiller i Boldklubben Rødovre og de forhold, der er i forbindelse med træning er mildest talt kritisable.
Vi løber og træner på græsbaner, der er så ujævne, at det er mig en gåde, der ikke sker flere skader, end der gør. De selv samme baner er der investeret en masse penge på til automatisk vandingsanlæg. Hvordan kan det så være, man ikke bruger dette?
Når man løber rundt på banen er det som af løbe rundt på ujævn beton og efter en træning går man hjem med en ryg, der er fuldstændig ødelagt grundet banens beskaffenhed. Det i forvejen anlagte vandingsanlæg ville afhjælpe dette problem. Hvorfor benyttes vandingsanlægget ikke?

7-mands målene
De mangler enten hjulene fuldstændig eller også er de defekte, så ethvert forsøg på at rykke dem, så ødelægger de en i forvejen meget dårlig bane. Når nu målene er i stykker, kan det undre mig, man ikke vælger at investere i letvægts mål, som nemt ville kunne fragtes rundt på banen uden at skade denne? Dette ville samtidig spare kommunen for penge på banereparationer, hvis dette vel at bemærke blev udført.

Annonce

Bolde i åen
Op og ned af træningsbanen ligger en å, hvilket i sig selv ikke giver nogen problemer. Selvfølgelig ikke
før der er nogen der sparker en høj bold og den ryger der ned. Dette er kun muligt, fordi man, som kommune, ikke vil ofre de penge, der skal til for at sætte et nyt hegn op. Et hegn der har været i forfald de sidste otte år. Hvis en spiller tør begive sig ud i at hente en bold i åen, skal de igennem et hegn, der kan rive én til blods og ned ad en fire meter voldsomt hældende skrænt, der ender i en kraftig vandstrøm, der er ret voldsom efter Ballerup og Skovlunde Kommune har tilsluttet deres spildevand til Harrestrup Å, og skråningen kan man ikke stå fast på.
Vi har i boldklubben oplevet en overordentlig tilgang af børn på 3 år og ældre. Skal der virkelig falde et lille barn ned af skråningen, før der bliver gjort noget ved det?

Ikke gennemtænkt
Samtidig er der et ordensreglement for benyttelse af omklædningsrummene tilknyttet Stadionhallen. Den er fra 2004. Jeg er sikker på, at da man indførte den for 14 år siden, var den gennemtænkt. Men der er brug for en opdatering. Punkt 10 foreskriver eksempelvis, at man, efter endt træning, skal have forladt omklædningsrummet efter 20 minutter. Jeg ved ikke, om dem, der har siddet med reglementet, har dyrket sport, i hvert fald er det dybt urealistisk.
Jeg er glad for meget af det personale, der er ansat i Stadionhallen, men der er enkelte der glemmer, de besidder et servicefag. Dette resulterer i konfrontationer, der kunne undgås meget nemt. Det mest beklagelige er, at dem der ikke ved, de bestrider et servicefag, tilsyneladende godt ved det, hvis det er alle andre sportsgrene end fodboldfolket, der henvender sig.

 

Kommentarer
Top