Annonce

Udsalg presser dankortmaskiner
blackfriday_004_241117.jpg
Der var gang i butikkerne, da centeret holdt Black Friday. Nu er turen kommet til det store sommerudsalg. Foto: Arkiv
udsalg Onsdag tyvstarter Rødovre Centrum på en ældgammel tradition med nye sommertilbud til det pengesparende shoppingfolk.

Når tanken om, hvad du skal lave her i sommeren slår dig og du overvejer, hvad du skal foretage dig, tænker du måske, at du skal ud og nyde det gode vejr, se VM i fodbold eller noget helt tredje.
Men måske skal du lige genoverveje det, fordi der er nemlig tilbud på udvalgte varer i Rødovre Centrum og du er måske heldig, at lige netop dit yndlingsmærke er blandt dem, der er forsynet med en gul mærkat og et procentskilt.
Butikkerne i Rødovre Centrum vil have de kendte gule skilte med sort skrift og sommerudsalget er nemlig sat i gang, men selvom det stadig er populært hos mange, at gå op i centeret og købe tøj, sko eller noget tredje på tilbud, er det faldet i popularitet overordnet set, mener Charlotte Andersen fra Centerforeningen.
”Det er en gammel tradition at holde udsalg og folk er bevidste om, at der kommer tilbud. Udsalg er ikke lige så stort som førhen, hvor der både var en sommer og vinter kollektion. Nu får man jo nye varer hele tiden og det er med til at spille en rolle i den forstand, at udsalget ikke er lige så stort som tidligere,” lyder det fra Marketingdirektør i Centerforeningen, Charlotte Andersen.

Knald på kasserne
Pengesedlerne vil blive langet frem og tilbage over kassen samtidig med, at dankortmaskinen skal være i topform i al den tid, hvor tilbuddet står på.
“Vi har slet ikke tid til at tale med Jer. Vi får så travlt fordi vi har vilde tilbud, hvor man kan spare halvdelen af den normale pris,” siger eksempelvis Nathalie fra Aveny, da vi fanger hende igang med at gøre udsalgsvarerne klar. Men det kan du se mere om i en video på rnn.dk’
Når der er udsalg, bruger folk mange penge
De nedsatte varer får kunderne til at hive varerne ned i indkøbskurvene i et lidt højere tempo end normalt. Men det er kun godt, mener Jacko Stanek, der er en ung tilbudsjæger.
”For eksempel med lærlingeløn som er det jeg har, er det fedt med udsalg. Der er det rigtig dejligt, at jeg kan spare nogle penge på de ting og tøjmærker jeg godt kan lide. Samtidig kan man også gøre en familietur ud af det, hvor man kan hygge sig med ens familie og shoppe de udvalgte udsalgsvarer,” siger Jacko Stanek.

Annonce
Kommentarer
Top