Tine Høgh Madsen årets Idrætsleder
FIR-prisuddeling_2018_018_090618_BP.jpg
I Tine Høgh Madsens to årige formandsperiode, er der sket en fremgang på 500 medlemmer. Foto: Brian Poulsen
Årets Idrætsleder Årets idrætsleder Tine Høgh Madsen, er i en alder af 27 år formand for ROG, samt træner for mange af ROGs succesfulde elite- og børnehold, og bruger mindst 25 timer om ugen i sin forening.

Tine har i en alder 27 år været formand i ROG de sidste to år, og har gjort en kæmpe forskel for alle klubbens medlemmer.
Udover sin formandspost er hun også træner på klubbens mange succesfulde elitehold samt børnehold. Hun viser sin alsidighed ved også at tage sig af børn med særlig behov.
Tine er en ildsjæl uden lige, og vi kan roligt sige på alle ROGs medlemmers vegne, at ROG ikke ville være det samme uden hende.
Da hun startede som formand i 2016 havde ROG omkring 1000 medlemmer og nu er det antal steget til 1500.
Tine fortjener prisen som årets idrætsleder, fordi hun brænder for at få unge i gang med idræt og fordi der er ingen som hende.

Tine Høgh Madsen begyndte i ROG, da hun var syv år gammel, og netop var flyttet til Rødovre. Interessen for gymnastik opstod, da pigerne i den klasse som Tine startede i på Rødovre skole gik til gymnastik, så startede jeg også til gymnastik, siger Tine.
Jeg bruger i dag 17 timer om ugen på trænerarbejdet, og 8 – 10 timer på formandsopgaver. Jeg var gymnast i nogle år, inden jeg tog på et højskoleophold. Lige inden blev jeg valgt som suppleant til bestyrelsen, for at hjælpe lidt og give lidt tilbage for alt det jeg havde fået fra foreningen.
I det år jeg er væk, smuldre det hele. Der var mange gode kræfter i bestyrelsen da jeg tog afsted, men da jeg kom tilbage var der ingen formand, og der var kun en administrativ medarbejder tilbage. Jeg vælger at spørge nogle af mine veninder, som i øvrigt har indstillet mig i aften, og siger, der er ikke nogen forening lige nu, der er ikke noget ROG. Der var ikke noget tilbage af det, vi selv har været en del af i mange år.
Da jeg kun var 20 år, valgte jeg ikke at være formand, og prøvede derfor, at finde en der var lidt mere voksen end jeg var, da jeg syntes jeg var lidt for ung til at være formand. Jeg blev næstformand, og vi fik samlet en bestyrelse der kunne fortsætte arbejdet.
I dag har vi fået nogle forældre ind i bestyrelsen, som kan koncentrerer sig om bestyrelsesarbejdet, siger Tine Høgh Madsen.

Annonce

ROG har i dag 1500 medlemmer, og klubbens konkurrencehold holder til i Rødovrehallen, og flere børnehold, træner på skoler i kommunen.

Trine Høgh Madsen har selv dyrket konkurrence gymnastik, siden hun var ni år. Hun fik en slem skade, da hun var 13 år, og prøvede at komme lidt tilbage, til hun var 19 år.  
Den største idrætslige præstation, var da vi som hold rykkede op i første division, det var ret stort.

I det civile, er Tine Høgh fysioterapeut og familien kunne godt tænke sig, at der blev mere tid sammen, siger Tine Høgh. Men sådan er det, når jeg gerne vil gøre noget for mange andre, slutter årets Idrætsleder.            

Kommentarer
Top