Annonce

Rødovre Atletik Club dominerede Marielystløbet
RAC.jpg
Vinder af 10 km, 207 Lars Kroman, Allan Grankvist Varbæk, RACs formand Stig Kongsborg og med nr. 208, vinder af 15 km Henrik Jacobsen. Foto: Privat
Atletik Henrik Jacobsen vandt 15 km og Lars Kroman blev nr. 1 på 10 km distancen.

Rødovre Atletik Club deltog lørdag med fire løbere i Marielystløbet, på Falster. Henrik Jacobsen deltog på 15 km distancen, Lars Kroman på 10 km og klubbens formand Stig Kongsborg og Allan Grankvist Varbæk løb 5 km.
Man kan roligt sige, at Rødovre AC dominerede løbet, sige Allan Grankvist Varbæk. Alle fire løbere fra RAC kom hurtigst ud efter startskuddet. Henrik Jacobsen vandt 15 km distancen i tiden 1.00.17 og Lars Kroman kom først i mål på 10 km distancen i tiden 40.22. Begge vandt suverænt deres distance, og kom i mål med flere minutter ned til nummer to.
Stig Kongsborg og Allan Grankvist Varbæk, stillede begge op på 5 km distancen, og fulgtes ad i et adstadigt tempo, indtil opløbet, hvor Stig Kongsborg vandt den interne dyst som nr. 13 i tiden 29.07 umiddelbart foran Allan Grankvist som nr. 14 i tiden 29.11 slutter Allan Grankvist Varberg.

 

Annonce
Kommentarer
Top