Nu kan du bo hos bageren
damhustorvet_003_040618_BP.jpg
Bageren på Damhustorvet har sat sin butik til salg. Skal du bo i den gamle bager? Foto: Brian Poulsen
til salg Bageren på Damhustorvet har sat sin butik til salg. Skal du bo i den gamle bager?

Bagermester Thorleif Kristensen har haft svært ved at sælge rosenbrød og rundstykker på Damhustorvet under Rødovre Kommunes lange renovering af torvet, men han forventer, at forretningen kommer til at gå som varmt brød på boligmarkedet.

”Jeg forventer, at salget går hurtigt. Boliger plejer at være nemme af sælge,” siger Thorleif Kristensen, som ejer bagerbutikken ’Damhustorvets Bageri’ på Damhustorvet.

Annonce

Bagerforretningen, der kan blive din kommende bolig, er på 74 kvadratmeter og sælges uden mel på gulvet, med en kælder på 78 kvadratmeter. Prisen lyder på knap 1.7 millioner kroner.

Og i modsætning til romkuglerne i vinduet, er der allerede mange, der kigger sultne efter de snart tomme lokaler.

”Der er allerede stor aktivitet dernede på boligen og der er to personer som arbejder hårdt for, at købe lejligheden. Vi snakker omkring to ugers tid, der vil jeg tro der er solgt,” siger ejendomsmægler Casper Sloth Byrialsen fra EDC.

 

Arrig bagermester

Thorleif har haft sin butik i fem år, men afslutningen nærmer sig nu med hastige skridt. Han havde gerne været salget foruden, men byggeriet på torvet har gjort ondt økonomisk.

”Jeg har også mine regninger jeg skal betale. Jeg har mistet over halvdelen af min omsætning på de ti måneder byggeriet har stået på og derfor er jeg desværre nået frem til det den konklusion, at jeg må sælge,” lyder det fra bagermesteren.

Han har sat pris på årene og alle de kunder, der er blevet betjent. Byggeriet på Damhustorvet har været enormt hårdt og mange års arbejde er hurtigt blevet ødelagt, fortæller han.

”Det har taget mig flere år at opbygge et kundegrundlag, men det har kun taget en måned at ødelægge det hele. Byggeriet har kostet mig enormt meget, ” siger den måske snart tidligere bagerchef fra Damhustorvet.

 

 

Kommentarer
Top