Annonce

Med Mocca til Folkemøde
christina.jpg

HJÆLPEHUNDEN: "Det er vigtigt for os at lave PR for foreningen så kendskabet til STHs arbejde udbredes, da vi er afhængige af donationer og fonde," fortæller Christina Davidsen. Foto: Privat

HJÆLPEHUNDEN: "Det er vigtigt for os at lave PR for foreningen så kendskabet til STHs arbejde udbredes, da vi er afhængige af donationer og fonde," fortæller Christina Davidsen. Foto: Privat
Folkemøde Uden hjælpehunden Mocca, kommer Christina Davidsen fra Rødovre ingen steder. Slet ikke hele vejen frem og tilbage fra Folkemødet, hvor hun i år snakkede med både statsministeren og Anders Breinholt.

Det kan lyde som namedropping fra værste skuffe, når Christina Davidsen fra Rødovre nævner, at hun har snakket med både Frank, Hvam statsministeren og Huxi Bach, men for STH – foreningen Servicehunde til Handicappede, var det præcis målet med Folkemødet.
“Vi har været inviteret fire gange af PFA – Brug Livet Fonden. I år skulle vi sammen med TUBA, der hjælper unge fra familier med misbrug sætter den socialøkonomiske beregner (SØM) til debat i PFA’s telt. SØM er skabt af kommunerne til at beregne, hvordan sociale indsatser påvirker den offentlige økonomi,” fortæller Christina Davidsen, der dog ikke vil skjule, at der også var en helt anden årsag til, at mødet er vigtigt.

Med i debatten deltog blandt andre Københavns socialborgmester Mia Nyegaard og den slags muligheder for at få politikere i tale er vigtig.
“Udover at deltage i debatten er vi også på Folkemødet for at lave PR for foreningen. Det gør vi blandt andet ved at stoppe en masse forskellige mennesker, der har lyst til at høre om foreningen og om al den hjælp en servicehund kan give sin bruger,” siger Christina Davidsen og tilføjer:
“I år fik vi mange gode snakke og flere blev imponeret over hvad Mocca hjælper mig med,” tilføjer hun.

Annonce
Kommentarer
Top