Annonce

Mareridtet fortsatte for Avarta
avarta-ringkoebing_041_020618_BP.jpg
Avarta tabte sæsonens sidste kamp på udebane i Kjellerup. Billedet er fra sidste uges kamp, hvor Ringkøbing gæstede Espelunden Foto: Brian Poulsen
fodbold I sæsonens sidste kamp vandt Kjellerup 3-0 over Avarta, der dermed slutter sæsonen af med elleve kampe uden sejr.
Kjellerup - Avarta
3-0
(2-0)

1-0 Kristoffer Lind (23')

2-0 Christopher Denius (40')

3-0 Mathias Gertsen (90)

Tilskuere 235

Avarta gik i dag fra banen i Kjellerup uden tre point. Det er efterhånden blevet en dårlig vane, da dagens nederlag var den 11. kamp i træk uden sejr. Avarta spillede ellers godt i dagens opgør, men bolden ville bare ikke ind over stregen. To gange ramte Avarta træværket – et kendetegn på foråret for Benny Galls tropper.

Vi ville rigtig gerne have gået på ferie med en sejr, men jeg sagde til spillerne efter kampen, at med den energi skal tavlen nu viskes ren. Jeg er sikker på, at vi nok skal komme tilbage efter sommerferie,” lyder det fra cheftræneren, Benny Gall.

Annonce
Kommentarer
Top