Annonce

Københavnerne er blevet sindssyge!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
Chrumme I københavn går det altså helt galt. Der var en borgmester, som seriøst mente, at københavnerne skulle betale 10.000 kroner for en P-licens. Hun mente, at når man alligevel købte en bil, så var 10.000 kroner for parkering da det mindste af det!

På Kongens Nytorv – som ENDELIG var færdig. Det var det så ikke helt, for selvom man havde lagt flere tusinde brosten, så skulle halvdelen af dem tages op igen. Hvorfor? Fordi der skulle lægges dræn under stenene. Op med stenene og op med et nyt hegn.
Så skulle man tro, at der var én i Københavns Kommune der fik røde ører over denne ekstra udgift. Det gjorde man så ikke. Man havde en forklaring. Forklaringen var, at i entreprisen for Kongens Nytorv, der var brolægningen inkluderet og i entreprisen for drænet, der var prisen for optagning og re-etablering af brolægningen inkluderet.
Så manden fra kommunen kunne STOLT berette, at det kom ikke til at koste københavnerne så meget som en bøjet 50 øre – det hele var inkluderet i prisen. Ja, han sagde det endda uden at stamme.
Der sidder jeg som ikke-københavner og tænker: Kunne man have forestillet sig, at den ene eller den anden entreprise, ville have været billigere, hvis man enten ikke skulle ligge brosten eller ikke skulle fjerne dem?
I dag kunne jeg så høre, at Københavns Kommune havde brugt 2 (TO) millioner på selv-vaskende toiletter til ældre mennesker. Et toilet med indbygget røv-vask og tørring. Det skulle spare personaletid. Problemet var bare, at de ældre ikke syntes om toiletterne. Den ansvarlige fra kommunen sagde blot: ”Det var ærgerligt. Vi fik nok ikke lige tjekket behovet godt nok”.
2 MILLIONER og så siger man bare at man ”nok ikke lige fik tjekket behovet godt nok”! Det er jo ikke som at tabe en 2-krone på gulvet. Det er trods alt for 2 millioner ubrugeligt lort!!
En SOSU får vel ca 150 kr. i timen. Lad os sige det tager 5 minutter at tørre og vaske en røv. Det vil sige, at hun kan nå 12 røve i timen. Prisen ville så være 12.50 kr. pr. røv. Så for 2 millioner kroner, så ville hun/han kunne tørre og vaske 160.000 røve.
Der er ikke noget at sige til, at de offentlige ansatte tjener så lidt. Der er jo for fanden ikke flere penge tilbage til løn.
Nå, men heldigvis betaler jeg jo SKAT i Rødovre.

Kommentarer
Top