Kan du forudse Danmarks VM-resultater
vm.jpg
I Intersport er de lige så tossede med bold som vi er på redaktionen. Tip Danmarks resultater og vind disse flotte præmier, hvis du er blandt de rigtige, der gætter rigtigt og bliver udtrukket på Facebook. Foto: Red.
VM-FEBER: Nu kan du vinde flotte præmier fra Intersport, hvis du kan gætte Danmarks resultater ved VM-slutrunden. Der er også præmier på højkant i finalerne.
Fakta

Lørdag d. 16. juni kl. 18: Peru – Danmark
Torsdag d. 21. juni kl. 14: Danmark – Australien
Tirsdag d. 26. juni kl. 16: Danmark – Frankrig
Lørdag d. 30. juni/søndag d. 1. juli: 1/8-finale
Skriv dit bud på dagens kamp under vores opslag på Facebook, der offentliggøres 24 timer før kampstart på Rødovre Lokal Nyts profil.

I Intersport elsker de sport og ikke mindst fodbold, når der er VM. Derfor har vi sammen med den store nye sportsbutik i Rødovre Centrum aftalt at sætte flotte præmier på højkant, når Christian Eriksen og alle de andre rødhvide stjerner skal kæmpe for landets ære. Konkurrencen er egentlig lige så simpel, som en Lord Bendtner scoring. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie er, at gætte den korrekte score i Danmarks kampe, så trækker vi lod blandt alle de læsere med det rigtige resultat.
Du skal bare skrive dit bud i kommentarfeltet på Rødovre Lokal Nyts Facebookprofil under opslaget om Dagens VM kamp. Første gang du kan sætte dine venner på plads og vinde en officiel Vm-bold og en klaphat fra Intersport er lørdag den 16. juni. Du skal have skrevet dit bud før kampen starter. Til de næste to kampe kan du vinde et superflot løbeur til ca. 700 kroner og et go-pro-kamera du kan have med på løbeturen til 2500 kroner.
“Vi kan godt mærke, at VM-feberen raser, og vi ved, hvor mange der sidder der hjemme og er klogere end kommentatorerne på fjernsyn. Nu kan de bevise, at de kan forudse resultatet og samtidig vinde en fed fodboldpræmie. Så bliver kampen også lidt sjovere,” siger Mette Bilde fra Intersport.

Kommentarer
Top