Finsk back forstærker RMB
GST_-_SJE_Play-in_030318_IN-11-of-61.jpg

Rødovres nyeste spiller er en solid back, der laver point fra blueline.

Rødovres nyeste spiller er en solid back, der laver point fra blueline. Foto: Ian Nielsen
Ishockey Julius Nyqvist er ny mand i den røde tyretrøje og han glæder sig enormt til at løbe på isen for RMB og til at lære fra sig i defensiven.

Hans navn virker måske bekendt hos folk og det kan være fordi, at han i sidste sæson optrådte for Gentofte Stars, men nu er den 25 årige finne, Julius Nyqvist, ekstrem opsat på at levere varen for Rødovre Mighty Bulls. Han besidder en vindermentalitet ud over det normale og er meget dygtig med pucken. Sidste år var han en stor del af powerplayet for Gentofte og var manden på blue-line, der skulle sætte de hårde slagskud af sted mod kassen. Den slags mand, Rødovre har savnet med andre ord.

”Jeg kan ikke vente med at skulle løbe på isen for Rødovre. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om byen og om klubben og da vi talte sammen om kontrakten føltes alt så rigtig og valget var nemt. Jeg vil spille for Rødovre i næste sæson,” lyder det fra den nye finne i Rødovre Mighty Bulls, Julius Nyqvist.

Annonce

 

Klar til at lære fra sig

Sidste år var hans første som hockeyspiller uden for Finlands grænser og det blev en personlig milepæl. Han har aldrig før lavet så mange point som professionel, som han gjorde sidste år, og det er en dygtig finsk back, der tilslutter sig backkæden i Rødovre Mighty Bulls.

”Han skal ind og tage ansvar fra start i defensiven og er klar til at give alt for Rødovre,” lyder det fra toppen af RMB.

”Sidste år var min første sæson udenfor Finland. Danmark og København føles som et hjem for mig og jeg er glad for at blive i Danmark. Jeg er klar til at udfolde mine lederevner i defensiven og give alt for holdet i hver kamp. Vi skal spille god og underholdende hockey og få så mange sejrer som muligt og jeg ved, at vi i Rødovre har en fin chance for at vinde mesterskabet,” siger Julius Nyqvist.

Kommentarer
Top