Annonce

Bliv klogere på dine lånemuligheder
danske-bank_03_281013_BP.jpg

HVAD NU? Danske Bank inviteer til møde om det lokale boligmarkede. Foto: Brian Poulsen

HVAD NU? Danske Bank inviteer til møde om det lokale boligmarkede. Foto: Brian Poulsen
Boligmøde Nu kan du få op til 30 års afdragsfrihed på realkreditlån. Men hvad betyder det for dig, og hvordan udvikler det lokale boligmarked sig? Det inviterer Danske Bank nu til boligmøde om.

Næsten hver anden boligejer i Rødovre har fortsat afdragsfrihed på deres realkreditlån. Brugt på den rigtige måde, er afdragsfrihed faktisk en god mulighed, fordi det skaber fleksibilitet i økonomien.
Det mener i hvert fald Søren Staufeldt, der er filialchef i Danske Bank Rødovre. Banken inviterer den 28. juni alle til et stort boligmøde om de nye muligheder og markedets udvikling lokalt.

Langt mere fleksibelt
”Mange boligejere bruger afdragsfriheden til at betale af på anden dyr gæld, men vi oplever også, at flere boligejere ikke er så optaget af at få betalt gælden ud som tidligere. Især hos seniorer kan afdragsfrihed med fordel indgå som en del af pensionsplanlægningen, fordi de har sparet op i huset gennem mange år”, siger Søren Staufeldt.
På boligmødet vil home også give deres bud på, hvordan boligpriserne vil udvikle sig i Rødovre det kommende år.
Søren Staufeldt oplyser, at økonomisk frihed bliver et af hovedtemaerne på bankens boligmøde. Afdragsfrihed i op til 30 år giver nemlig boligejerne nogle helt nye muligheder, for eksempel for at forsøde pensionisttilværelsen eller for at få flere penge mellem hænderne, mens børnene er små.
”Vores nye tilbud til boligejerne er en ny måde at tænke realkreditlån på, der er langt mere fleksibelt end tidligere. Sammen aftaler vi rammerne, og du bestemmer selv, hvor meget, hvor lidt, hvor hurtigt eller langsomt, du vil afdrage. Eller om du overhovedet vil afdrage, for det er muligt at vælge helt op til 30 års afdragsfrihed”, siger Søren Staufeldt.

Annonce
Kommentarer
Top