Annonce

Bil fra skyderi fundet ved Absalon Camping
politi-korsdalsvej_007_080618_BP.jpg

LUKKER TRYGHEDSTELEFON: I alt ringede 17 borgere med tip og oplysninger til politiet blandt andet til de igangværende efterforskninger, eksempelvis om bilen her, der blev brugt ved skyderiet, men nu lukker politiet altså Tryghedstelefonen. Foto: Arkiv

Det er bilen her, der har været brugt i forbindelse med torsdagens skyderi. Foto: Brian Poulsen
Skyderi Politiet mødte talstærkt op, da de fredag formiddag sikrede sig tekniske spor fra en af de biler, der blev brugt ved torsdagens skyderi i Rødovre.

Torsdag umiddelbart før kl. 23.57 blev der skudt nær en tankstation på Roskildevej 360 i Rødovre.

“Inden skyderiet havde der været en biljagt mellem flere biler. I forbindelse med skyderiet blev en passager i en af bilerne ramt af et strejfskud i foden,” oplyser Københavns Vestegns Politi. 
Den 18-årige mand, der blev ramt, har som vi tidligere i morges kunne skrive, ikke været i livsfare. Efter skyderiet i Rødovre har politiet fundet de mulige gerningskøretøjer.

Annonce

“Den ene bil blev fundet i brand kl 0027 ved Smørmosestien i Bagsværd. Den anden bil er fundet af politiet her til formiddag ved Absalon Camping i Rødovre ikke langt fra gerningsstedet. Findestedet undersøges lige nu,” oplyser Københavns Vestegns Politi. 

 

Kommentarer
Top