Annonce

Asta-Lunas tegning skal pryde Ribena-flaske
asta-luna.jpg
Asta-Luna har vundet Ribenas store tegnekonkurrence Foto: Presse
tegnekonkurrence 11-årige Asta-Luna Brofeldt fra Rødovre har vundet Ribenas store tegnekonkurrence. Hendes farverige tegning skal derfor trykkes på den klassiske Ribena-flaske.
Fakta

Asta-Lunas tegning bliver fortolket af en professionel tegner, sat grafisk op så den passer til flasken og efterfølgende kommer den ud i butikkerne omkring oktober 2018.

365 personer har deltaget i konkurrencen om at få deres tegning trykt som etikette på i forbindelse med Ribenas 70-års fødselsdag og det blev den lokale pige Asta-Luna der løb med sejren. Hendes farverige tegning af en kande solbær der bliver forvandlet til saft, når det hældes ned i et glas, fik flest stemmer af alle.
Jeg blev helt vildt glad, da jeg hørte, jeg havde vundet. Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg regnede ikke med det og synes bare, det har været sjovt at være med. Jeg glæder mig helt vildt meget til at se min tegning på Ribena-flaskerne. Det bliver sjovt at se. Min lillesøster hoppede rundt, da hun hørte, vi skulle i Legoland og mine storesøstre synes også det er virkeligt sejt. Jeg glæder mig vildt meget til det hele, det er det sjoveste jeg har prøvet, og jeg bliver helt sikkert ved med at tegne,” fortæller den glade vinder.  

Danskerne har stemt
Konkurrencen blev afholdt i forbindelse med, at den klassiske solbærsaft i år kan fejre sin 70-års fødselsdag i Danmark. 4500 danskere har afgivet deres stemme i konkurrencen og Ribena oplyser, at det har været svært at vælge mellem de mange flotte tegninger
”Vi har fået rigtig mange fantastiske tegninger fra hele landet. Så det var svært for vores jury at vælge kun fem finalister blandt de hundredvis af flotte tegninger, vi har modtaget. De fem vi valgte, kan alle gøre sig godt på Ribenas fødselsdagsflaske. Og nu har danskerne stemt på deres favorit – Asta Luna,” lyder det fra Ribena Danmark.

Annonce

Asta-Lunas vindertegning kommer til at pryde Ribenas 70-års fødselsdagsflaske fra omkring oktober måned, og hele familien vinder en tur til Legoland. Familien vinder også et helt års forbrug af Ribena ligesom de fire øvrige finalister.

 

Asta-Luna i haven i Rødovre sammen med lillesøsteren Lotus. Nu skal familien til LEGOLAND. Foto: Brian Poulsen

Sådan ser vindertegningen ud. Foto: Presse

 

 

 

Kommentarer
Top