Annonce


Årets talent fuldendte et drømmeår
DSC_0286.jpg
Phillip Louis Schultz er Årets Unge Idrætstalent i Rødovre Foto: Red.
glad vinder Phillip Louis Schultz blev torsdag eftermiddag kåret til Årets Unge Idrætstalent i Rødovre. et år der blandt andet har har budt på hans første kontrakt med Rødovre Mighty Bulls.

Inden vinderen af Årets Unge Idrætstalent blev offentliggjort i Viften torsdag eftermiddag var sidste års vinder, Marcus Almqvist, på scenen og aflevere pokalen. Pokalen forbliver dog indenfor samme sportsgren. Det blev nemlig det unge ishockeytalent Phillip Louis Schultz der blev hædret med prisen. 

Og han kunne ikke have drømt det forgangne år bedre. Først en kontrakt med Mighty Bulls, så et vellykket grundspil og ligeledes mere end et tilfredsstillende slutspil for hans vedkommende, og nu slutter han året af med en forlængelse med RMB og  ikke mindst prisen som af Årets Unge Idrætstalent i Rødovre.
”Det har været et fedt år. Det var en drøm at få lov til at spille i Mighty Bulls og det gik meget bedre end forventet. Jeg havde slet ikke turde håbe på, at jeg fik så god en sæson og jeg havde heller ikke regnet med, at jeg ville gøre det så godt som jeg gjorde i playoff også afrundingen med prisen i dag. Jeg er super stolt og glad,” lyder det fra Rødovre Mighty Bulls nummer 72, Phillip Louis Schultz.

Annonce

Træningen frem mod den nye sæson er begyndt

Det er et målrettet talent der vandt prisen i går. Sammen med resten af Rødovreholdet er han allerede i gang med opstarten frem imod den nye sæson, og han glæder sig til at løbe på isen igen foran fansene.

Vi skal sigte mod det samme, en tredjeplads er måske højt sat, men det ligner meget det samme hold som sidste år. Vi går forhåbentlig i kvartfinalen og så har alle nok fået erfaringen fra sidste års syv kampe til at vi måske kan tage skridtet videre til en semifinale,” siger Schultz.

Kommentarer
Top