Årets idrætsudøver Louise Ahlquist Rimbæklund Nielsen
FIR-prisuddeling_2018_023_090618_BP.jpg
Årets idrætsudøver Louise Ahlquist Rimbæklund Nielsen, er hjælpsom, og en stor inspiration for klubbens yngre medlemmer. Foto: Brian Poulsen
Årets Idrætsudøver Louise har i efteråret 2017 vundet 2 x bronze til Rødovre Cuo, sølv til DM 2017 i team og bronze individuelt også til DM 2017. Hun har i 2018 indtil videre vundet sølv individuelt til Nordiske mesterskaber, guld til Munkebo Cup, sølv individuelt og guld i team til Esbjerg Open i teknikdelen poomsae.

Årets idrætsudøver tager aldrig til stævne uden at have en medalje med hjem om halsen. Nogle gange er det sølv, men for det meste er det guld.
Udover at være superdygtig, er Louise altid hjælpsom. Hun træner altid helhjertet uanset hvad og hvem hun er sammen med.
I Islev Taekwondoklub, er Louise en stor inspiration for klubbens yngre medlemmer.
Dels fordi hun er dygtig, men ikke mindst imødekommende, glad og hjælpsom. Hendes kærlighed til taekwondo viser sig i alt, hvad hun laver. Hun er på det danske bruttohold og kommer altid hjem med medaljer.
Hun har i efteråret 2017 vundet 2 x bronze til Rødovre Cuo, sølv til DM 2017 i team og bronze individuelt også til DM 2017.
Hun har i 2018 indtil videre vundet sølv individuelt til Nordiske mesterskaber, guld til Munkebo Cup, sølv individuelt og guld i team til Esbjerg Open i teknikdelen poomsae.

Årets idrætsudøver, blev den kun 18-årige Louise Ahlquist Rimbæklund Nielsen fra Islev Taekwondo Klub, som går i 2. G på Herlev Gymnasium.
Jeg forventer, at tage et sabbatår efter gymnasiet for, at tage på træningstur til Korea, da Taekwondo er en koreansk kampsport, og så tage en uddannelse bagefter, siger Louise.

Louise fortæller, at hun startede med at gå til gymnastik, men min lillesøster havde en veninde der startede til Taekwondo, så tog vi med til en prøvetime, så blev vi bare ved.
Jeg har nu dyrket Taekwondo i otte år, og har fire skemalagte træninger om ugen samt tre morgen træninger, på Islev skole.
Louises største oplevelse med Taekwondo, har været at blive udtaget til EM med det danske landshold, og det største sportslige mål er, at blive udtaget til VM som afholdes i 2020 i Vejle.
Ud over sine syv ugentlige træningspas, er Louise også hjælpetræner på tre forskellige hold, i aldersgruppen fra 7-10 år, siger Louise, der er en stor inspiration for klubbens yngre medlemmer.    

 

Kommentarer
Top