Annonce

Voldssigtet stikker af fra retten – politiet efterlyser vidner
Malik-Aissou-1.jpg
En af de sigtede fra dødsvolden på Korsdalvej i marts måned, Malik Aissou, er i dag fredag stukket af fra retten. Han efterlyses nu af politiet. Foto: politi.dk
EFTERLYSNING En af de sigtede fra dødsvolden på Korsdalvej i marts måned, Malik Aissou, er i dag fredag stukket af fra retten. Han efterlyses nu af politiet.

Københavns Vestegns Politi efterlyser 20-årige Malik Aissou og en sort VW Golf. Malik Aissou flygtede i fra Retten i Glostrup i morges.

Torsdag anholdt Københavns Vestegns Politi den 20-årige Malik Aissou, som sættes i forbindelse med vold med døden til følge på Korsdalsvej i Rødovre den 5. marts i år. Men det var ikke særlig længe de kunne holde på ham. 

Annonce

Forud for fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Glostrup fredag morgen, lykkedes det nemlig den 20-årige at undløbe og hoppe ind i en ventende sort VW Golf med registreringsnummer BX 13.718.

Bilen kørte herefter fra stedet.

 

Politiet hører gerne fra vidner

Malik Aissou beskrives som en mand på 20 år, 171 cm høj og spinkel af bygning. Han har langt sort, krøllet hår i hestehale. På tidspunktet var han iført mørk trøje, sorte joggingbukser med hvide striber og sort kasket.

“Vi hører gerne fra vidner, som har set den sorte Golf eller personerne i den før, under eller efter flugten ved retten. Ser nogen Malik Aissou, så kontakt nærmeste politi,” siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Kommentarer
Top