VM guld for andet år i træk
politikere-faegtning.jpg
Foto: Privat
Fægtning For andet år i træk kunne Rødovre Fægteklub stille sig øverst på præmieskamlen, da lokalpolitiker Kim Drejer Nielsen var med til at forsvare guldet i Vestegnsmesterskaberne.

Mere end 40 fægtere deltog, da fire klubber fra vestegnen fægtede sig frem til pokalen i Vestegnsmesterskaberne. Taastrup, Glostrup, Albertslund og Rødovre deltog og hver klub havde også en kommunalpolitiker på holdkortet. Rødovres trumfkort Kim Drejer Nielsen, vandt dysten for politikere og hjalp derfor Rødovre til guldet for andet år i træk. Det var tredje gang, at der blev afholdt Vestegnsmesterskaberne i fægtning og Rødovre har nu vundet den to ud af tre mulige.
Der var plads til alle på dagen, store som små, ung som gammel og der blev i den sammenhæng også givet point for bedste holdånd, fairplay og flotteste fægtekage. Deltagerne var af alle aldre, helt fra puslinge til veteraner for de fire klubber til det tredje Vestegnsmesterskab.