Annonce

Vildt brandudsalg i Brugsen
daglibrugsen-vinsalg_004_180518_BP.jpg
Mere end 100 mennesker var i kø til det vildeste tilbud Islev længe har set, da Dagli' Brugsen solgte sprut for 25 kroner flasken. Foto: Brian Poulsen
køtilbud Dagli’Brugsen på Islev Torv havde fredag den 18. maj lavet et ekstraordinært vildt tilbud på vin og spiritus og mange mennesker var mødt op for at sikre sig de mange flasker der blev solgte videre efter en ildebrand hos en kollega.

Hey køen starter faktisk hernede, ” lød det til de nysgerrige borgere der gik forbi og skulle se hvad der egentlig foregik på parkeringspladsen ved Islev Torv.
køkulturen levede i sit bedste velgående denne fredag i den lille bydel.
Claus Vestergaard, som er uddeler i Dagli’ Brugsen, sendte folk ind i hold og der blev gået til den fra start.
Samtidig med, at folk blev sendt ind på parkeringspladsen for at få fyldt deres vogne eller kurve op, var der lidt af et kaos ved vejen.
Flere biler kunne ikke helt finde hoved eller hale i, hvor de kunne parkere og der var blandt andet en bilist, som måtte vende bilen efter han troede han kunne køre ind på parkeringspladsen.
Men det kunne han ikke. Der var der nemlig brandudsalg.

Købte ildvand i arbejdstiden
Indkøbsvogne og kurve blev fyldt og varene fik et godt tjek for eventuelle sodskader som var blevet meldt ud, der kunne være på dem på grund af en ildebrand i den butik, hvor de oprindeligt var tænkt solgt.
”Det er et vildt tilbudt. Så er det ligegyldigt om der kan være sodskader på de enkelte etiketter. Det er et rigtig godt tilbud og derfor er jeg her i dag,” lyder det fra en tilfreds borger, der ventede på, at han fik lov til, at komme ind og få fyldt hans kurv op på parkeringspladsen.
Vi måtte desværre ikke få hans navn til læserne, da han angiveligt var på arbejde og bange for at chefen opdagede, at han brugte arbejdstiden på at købe billig sprut med brandskader.
Varene var fordelt i mange kasser, så kunderne kunne gå rundt flere ad gangen.
Produkterne blev vendt og kigget godt efter i sømmene, inden kunderne gik op og betalte. De fremmødte kunder var i hopla og fik udnyttet tilbuddet til fulde.
Flere liter spiritus og vin blev tastet ind på kasseapperatet og pengene røg ligeledes den anden vej over disken, inden folk kunne tage hjem og tage et glas vin og nyde, at det var en brandgod fredag.

Annonce
Kommentarer
Top