Annonce

Vanvittig biljagt sluttede på villavej
flugtbillist-knudanchersvej_001_030518_BP.jpg
Vanvittig biljagt sluttede her på Knud Anchers Vej Foto: Brian Poulsen
politi Politiet anholdte tirsdag i sidste uge en mand på Tårnvej efter en hidsig biljagt, der sluttede på Knud Anchers Vej. Dagen efter blev den anholdte fremstillet for lukkede døre i et retsmøde i Århus, sigtet for indsmugling af hash fra Holland til Danmark.

Lokale betjente fra København Vestegns Politi assisterede Østjyllands Politi, da en lang biljagt i sidste uge sluttede brat på villavejen Knud Anchers Vej. En mandlig flugtbilist havde forinden forsøgt at ryste politiet af sig gennem flere kommuner, men i Rødovre sluttede legen. Den mandlige flugtbilist forlod den hårdt medtagede bil, men efter et kort flugtforsøg til fods, blev han anholdt på Tårnvej.

Indsmugling af hash
Og det var ikke en fartbøde, som den anholdte bilist forsøgte at flygte fra. Østjyllands Politi oplyser nemlig, at den anholdte fra Rødovre, dagen efter blev fremstillet i Retten i Aarhus, hvor han, sammen med en anden person, blev sigtet for indsmugling af hash fra Holland til Danmark.
Retsmødet foregik bag lukkede døre og Østjyllands Politi kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen.

Annonce

 

Vi følger sagen…

Kommentarer
Top