Annonce

Tobias Trier på Restaurant Clara
troels_trier.jpg
Med udgivelse af hans seneste album Tyfon, blev han inviteret til at spille på restaurant Clara. Foto: Per Worm
koncert Kendt musiker sætter nye toner øverst på menukortet.

Hvis du smasker højt, skal du nok indstille dig på at blive bedt om at lukke munden, når Tobias Trier giver koncert på Restaurant Clara. Den lyrisk stærke musiker kan opleves den 12. maj i Rødovre Centrums hyggelige restaurant. Tobias optræder med en række tekster, der oftest er baseret på hverdagens finurligheder.
Tobias Trier har spillet på Restaurant Clara før, og nu glæder han sig til at vende tilbage til gerningsstedet:
“Jeg er altid på udkig efter nye fans, men lur mig, om nogle af dem fra sidst ikke også dukker op, når de ser mit navn på plakaten,” griner den hjertevarme kunstner.
Trier er en meget travl mand. Lige nu spiller han Kaj Bino i teaterstykket ‘For enden af regnbuen.’ Teaterstykket bliver vist i Nørrebro Teater, men han har naturligvis tid til at spille en lille koncert i ny og næ, heldigvis for mad- og musikelskerne i Rødovre.

Kommentarer
Top