Annonce

Stor U17 sejr til CK Fix
WEB_CK-Fix_TDH_2018_U17-hold.jpg
CK FIx stærke U17 hold øverst på podiet efter afslutningen på Tour de Himmelfart. Foto: Privat
cykelløb CK Fix stærke U17 gruppe vandt både holdløbet og klassementet, da Odder Cykel Klub arrangerede landets største etapeløb for børn og unge i Kristi Himmelfartsferien, der blev vundet af Kasper Andersen.

Det var 720 ryttere fra 120 forskellige klubber og 10 lande, der deltog i Odder Cykel Klubs store etapeløb for børn og unge, der er landets største af slagsen. Løbet blev afviklet for 16. gang og er blevet det mest attraktive løb i Danmark for cykelungdommen efter Danmarksmesterskaberne.

Der køres fem etaper fordelt på et linjeløb, et gadeløb, en enkeltstart, et kriterium og afsluttes med ’kongeetapen’, hvor især en stigning i det østjyske løb kræver stærke bakkeben og som altid er årets størset samtaleemne blandt rytterne.

Annonce

Hos U19, juniorrytterne, deltog CK Fix med Aksel Makwarth Onink, der samlet blev nummer 69 af de 126 deltagende ryttere i U19 klassen.

Stærke U17 ryttere
Igennem flere sæsoner har CK Fix været blandt landets stærkeste i U17 klassen og denne årgang er ingen undtagelse. Men i denne weekend var CK Fix ekstra iøjnefaldende, da Kasper Andersen vandt løbet foran klubkammeraten Tobias Lund Andresen. Det er høj klasse af de to rødovreryttere, der var oppe mod 123 konkurrenter fra Danmark, Sverige, Norge, Holland og Belgien.
Med sig fra CK Fix havde de også Sebastian Andreasson, der blev samlet nummer 11  og Sebastian Roer Iversen, der blev nummer 48.

Kasper Andersen vandt løbet og er derfor iført den gule trøje, mens klubkammeraten Tobias Lund Andresen, til venstre, blev nummer to.

De fire fornemme resultater betød, at CK Fix også vandt holdkonkurrencen i U17 klassen med 1 minut og 29 sekunder ned til Roskilde, der er kendt for at være landsholdets ’rugekasse’. Derefter fulgte et belgisk og hollandsk hold.
Kasper Andersen krydrede den flotte CK Fix indsats ved at vinde ’kongeetapen’, i øvrigt foran den tidligere CK Fix rytter Emil Schandoff Iwersen, der er skiftet til Roskilde.

Hos U13 deltog Marius Hobolth og han gjorde også en flot figur i de ’sort-røde-hvide’ farver, da han blev samlet nummer 3, hvor der også var deltagelse fra Sverige, Norge og Holland.
I tre af løbet kom Marius ind på sekundære placeringer, men vigtigst af alt kom han i mål i samme tid som vinderen. Derfor sikrede han sig den flotte tredjeplads ved at blive nummer to i gadeløbet, hvor feltet blev splittet i flere grupper og via en tredjeplads i enkeltstarten.

Et stor U13 vindersamling på podiet. CK FIx Marius Hobolth ses siddende med en buket blomster og iøjnefaldende røde sko.

ABC var søndagsværter
Søndag holdt Cykelklubben ABC løb, der blev kørt omkring Hedehusene

Man skulle tro, at CK Fix rytterne var trætte efter etapeløbet i Jylland, men det kunne ikke ses, da Tobias Lund Andresen vandt løbet foran Kasper Andersen, mens Sebastian Andreasson blev nummer seks.

CK Fix tog også lige en søndagssejr. Øverst på podiet ses Tobias Lund Andresen, mens Kasper Andersen denne gang blev nummer to. Yderst til venstre er det Sebastian Andreasson.

Hos U13 blev VI Valdemar Kromann Jensen nummer 5, Hugo Rishøj nummer 6 og Noah Mikkel Nielsen nummer 10.
I U11 pige vandt CK Fix Emma Sophie Nielsen løbet.

Emma Sophie Nielsen med beviset for sin sejr i ABC løbet.

Kommentarer
Top