Annonce

Sommerens sødeste historie er en and
and.jpg

SOMMERHISTORIE: En hjælpsom borger hjalp andemor og hendes ællinger sikkert over Tårnvej og hjalp dem også op fra risten på Rådhuspladsen, inden to børn tog over og sikrede deres videre færd mod vandhullet ved Damhussøen. Foto: Edit Kristensen

SOMMERHISTORIE: En hjælpsom borger hjalp andemor og hendes ællinger sikkert over Tårnvej og hjalp dem også op fra risten på Rådhuspladsen, inden to børn tog over og sikrede deres videre færd mod vandhullet ved Damhussøen. Foto: Edit Kristensen Foto: Edit Kristensen
Andemor på afveje Vand finder altid vej, men hvad med at finde vej til vandet? Den kunst var lidt for svær for en stor andefamilie, der i onsdags måtte have hjælp fra borgerne med at komme fra Carlso til Damhussøen.
Giv os din sommerhistorie

Videoen af de to børn, der hjælper ællingerne til Damhussøen er blivet liket næsten 300 gange på Facebook og har fået 22 delinger.
Har du en lige så sød sommerhistorie vil vi gerne smile om kap med solen her mens skolerne holder sommerferie.
Send din historie, dit billede eller dit tip til andre@rnn.dk eller ring på 31 12 26 10.

Der kan være mange farlige ting i livet for en lille ælling. Store fisk, rovfugle og koldt vejr eksempelvis, men også hurtigtkørende biler åbenbart. Det sandede en andemor febrilsk, da hun forsøgte at føre sin flok nyfødte til et vandhul i onsdags.
Tårnvej i myldretiden er ikke et sted for en ællingeflok, men heldigvis trådte en borger til i bedste reklame-for-det-danske-politi-stil.
En trofast læser af avisen greb mobiltelefonen og besøgte bagefter redaktionen.
“Der var en mand der stillede sin rollator og stoppede trafikken på Tårnvej og så fulgte han dem hen til vandet på Rådhuspladsen. Han måtte selv have hjælp til at komme op og stå efter, at flere af ællingerne fik problemer med de store huller i ristene ved vandbassinet foran biblioteket,” fortæller Edit Kristensen.
Heldigvis tog to børn, Sara og Anders, over og fragtede ællingerne ned til Damhussøen i en papkasse, og på den måde sluttede sommerenes hidtil sødeste historie om ællingernes farlige rejse på bedste H.C. Andersen manér.

Kommentarer
Top