Annonce

Slutminutterne kostede igen for Avarta
Avarta_vs_AB_Artikel_3_IN.jpg
Avarta tabte igen på hjemmebanen i Espelunden. Foto: Arkiv
Fodbold Avarta tog hjemme imod Jammerbugt FC, i en kamp hvor 'De grønne' spillemæssigt var bedst.
Avarta - Jammerbugt FC
2-3
(1-2)

1-1 Emil Thomsen (35')
2-2 Peter Benjaminsen (82')

0-1 Anders Rosengren (3')
1-2 Morten Thomsen (37')
2-3 Kasper Skov (90')

Tilskuere 278

 

Det føles næsten som en gentagelse af forrige kampe, men det er sandt. Igen smed Avarta point i slutminutterne i en kamp, hvor de ellers var helt med.

I dag spiller vi rigtig godt og får udlignet på et rigtig flot mål til 2-2 og så kan man spøge om vi skal være tilfredse med det ene point, med den situation vi er i og hvor meget vi skal satse i en omstilling. Men det er klart havde vi fået det mål til 3-2 så havde det været os som var oppe i skyerne, lyder det fra Benny Gall efter et snævert nederlag på hjemmebane imod det jyske hold, Jammerbugt FC.

Lys for enden af tunellen

Med tanke på, at Avarta til dagens kamp var uden flere af holdets profiler i form af Albrechtsen, Offenberg, Thiago Borges og Morten Bank, så formåede de alligevel at spille fint og til tider klart bedst i kampen, men ‘de grønne’ kendte ikke deres besøgelsestid og derfor måtte de igen i dag gå fra banen uden point og holdet er nu nede på en niendeplads.
”Det er jo ikke fordi der ikke er lys på den anden side af tunellen, for det synes jeg der er. Jeg synes, der er et stort lys endda, men vi skal lære og vi skal blive klogere og det har vi været mange kampe om nu, ” slutter cheftræneren.

Næste kamp for Avarta er på lørdag den 26. maj, klokken 14 på udebane mod Hvidovre og stadion speakeren i Espelunden fortalte, at det er gratis adgang til kampen ude mod Hvidovre.

Kommentarer
Top