Annonce

seks kampe uden sejr
avarta-fredensborg_046_270816.jpg

2. division: Fredensborg - Avarta. Tr¾ner Benny Gall

Træner Benny Galt var trods resultatet glad for spillernes indstilling og arbejdsindsats. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
Fodbold Avarta viste bedre takter i hjemmekampen mod Frem, men måtte alligevel gå fra banen med kun et point.
Avarta - BK Frem
1-1
(0-0)

1-1 Thiago Pinto Borges (53')

 

Tilskuere 524

0-1 Beran Camili (49')

Avarta brændte en kæmpe chance med små ti minutter tilbage af opgøret og det blev udslagsgivende for, at ‘De grønne’ måtte tage til takke med et point. Avarta er hårdt ramt på selvtilliden for tiden og det bliver ikke bedre af, at anfører Jacob Albrechtsen og målmager Christian Offenberg har taget plads på skadeslisten.

”Nogle gange går det op og andre gange går det ned, sådan er fodbold og det er her hvor det går ned af, som det har gjort for os i et stykke tid, at vi skal stå sammen. Jeg synes spillerne arbejder fantastisk for det og at vi fortjener sejren i dag,” siger Benny Gall.

Annonce

Avarta producerede klart flest chancer kampen igennem, men alligevel måtte de kigge på måltavlen med bitterhed, efter føringsmål til Frem. Beran Camili gjorde livet endnu værre for Avarta med sin scoring til 0-1 kort efter anden halvleg var fløjtede i gang. Frustrationen stod plantet i ansigtet på hjemmeholdets spillere, men Avarta fik hevet sig op, da Thiago Pinto Borges fik sat udligningen i kassen få minutter efter. ‘De grønne’ fik dog ikke de tre point og er nu uden sejr i de seneste seks kampe.

Avarta spiller deres næste kamp allerede på onsdag den 16. maj på udebane mod Skovshoved klokken 18.

Kommentarer
Top