Annonce

Se den lille kattekilling!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
Chrumme Der er vist et ordsprog der hedder: "Giv mig sindsro til at affinde mig med de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen".

Det er ikke alle mennesker, der lige har fået den med i rygsækken.
Jeg finder stor underholdning i at besøge ”Facebookgruppen Rødovre”. OK, nogle gange går det mest op i hvilken børnehave/læge/tandlæge/pizzabar er den bedste. Og hvis man har set en bil på polske nummerplader. Men andre gange, så sker der noget mere spændende.
F.eks var der en kvinde, som havde postet et billede af en kat, der sked i hendes blomsterbed. Det var selvfølgelig lidt afvekslende i forhold til den endeløse række af fotos af solnedgange over Damhussøen. Nu var det så 4. gang hun havde taget en kat i at skide i hendes blomsterbed. Nu efterlyste hun kattenes ejere, som skulle komme og rydde op efter deres katte. Jeg tror godt at jeg kan sige, at kvinden var RASENDE. Nogle af kattene var blevet identifiseret og ejerne kaldt til oprydning. Det handlede om, at hendes børn passede blomsterbedet og de fik så lort på fingerne. Ja og kattene trådte blomsterne ned. Billedet afslørede så også, at der lå en fodbold midt i bedet. Men klart er det kattene der smadrer bedet og ikke ungernes skæve boldøje.
I sædvanlig Chrumme-stil kunne jeg ikke lade være med at efterlyse ejerne til den due der skider på mit vindue. Jeg tænkte, at det nok var lige så svært at gøre noget ved, som at katte skider i haven – også andres haver. Men det var damen med kattelort-i-blomsterbedet bestemt ikke enig med mig i.
Der var andre, som valgte at tage problemet lidt mere seriøst end jeg gjorde. Det skorttede ikke på råd til, hvad kvinden-på-kanten-af-nervøst-sammenbrug-og-med-lort-i-blomsterbedet, kunne strø ud i bedet som katte ikke kunne lide. Nogle morede sig også over, om regningen for kaffegrums og citrus, kunne præsenteres for kattenes ejere.
Der var mange gode kommentarer til dette opslag. En del mente ”Get a life” – ”og er det dit største problem i livet – er du heldig og burde være gladere!” – den gruppe hørte jeg nok til.
Der var også mange gode råd. Og der vil jeg godt have lov til at kåre : Årets ”gå-væk-fra-mit-bed-katte-råd”.
– Jeg vil ikke nævne navne, men vi kan jo kalde ham for Preben som skrev følgende: ”Jeg læste et råd: saml din urin og vand med det rundt om bedet. Ved ikke om det virker, men det er da værd at prøve”
VÆRD AT PRØVE?? – ja for helvede da. Der er jo intet unaturligt i at skulle pisse i en spand og hælde det ud i haven. Det er suverænt det bedste råd. Ja, hvem hader ikke lort, men elsker tis?? Så i stedet for at børnene skulle rode rundt i kattelort, så er mor’s tis at foretrække. Ja, for kattelort er ulækkert, men mor’s tis….mums mums og ganske uskadeligt. Måske det kunne blive en ny forretning for kvinden, så kunne man købe hendes urin i Bauhaus!
Jeg håber lidt på, at kvinden vælger dette råd. Det er så meget oppe i tiden med ”Tema-haver”. Japanske haver, naturhave, oplevelseshaver. Så hvor ikke også en Golden Shower have?
Nå, men jeg må videre. Nogle på Facebookgruppen Rødovre er blevet arrige over blæsevejr og modvind.

Kommentarer
Top