Annonce

Rødovre til DM i dobbelt gange trampolin-halsbræk
Trampolin Odense er værtsby, når pigerne fra Rødovre flyver hovedkulds gennem luften til DM i dobbelt mini trampolin.

Springene blev finpudset og træner, Anna Kronborg Haar, fik talt eventuelle småfejl igennem med sine udøvere. Disciplinen hedder dobbelt mini trampolin og er ikke så udbredt endnu.

Derfor er Annas hold heller ikke særlig stort, når de står på jorden altså.

Annonce

I luften og på den halsbrækkende trampolin vokser holdet på tre piger til nye højder. Skulle du have lyst til at starte til dobbelt mini trampolin, kan det være en ekstra hjælp, hvis du går til en slags gymnastik i forvejen.

”Det er sjovt og så hjælper det faktisk, hvis du dyrker en anden form for gymnastik. I virkeligheden minder det om mini trampolin, teamgym eller andet springgymnastik, ” siger træner Anna Kronborg Haar.
En dobbelt mini trampolin minder om en almindelig mini trampolin, som gør, at gymnasten får en mulighed for at lande og forsætte med endnu et spring videre til en landing på en måtte og på den måde udføre en kombination af to spring efter hinanden. Anna og hendes gyldne trekløver ser frem til weekenden og mesterskabet, der venter i Odense.

”De er spændte og vil nok blive relativt nervøse på dagen, hvis opvarmningen ikke går som den skal. Jeg tror de, at kan nå langt. Dobbelt mini trampolin er ikke så stort i Danmark endnu så jeg vil sige, at chancerne er ret gode, ” lyder det fra Anna.

Følg med i Lokal Nyt på torsdag og se, hvordan det gik Annas piger til mesterskabet.

 

 

 

 

 

Kommentarer
Top