Annonce

Nyt skuffende resultat for ‘De grønne’
Avarta_vs_HB-Køgepokal_17_120815_IN.jpg
Foråret startede pointmæssigt godt for Avarta, men holdet er nu uden sejr i syv kampe efter nyt nederlag Foto: Arkiv
fodbold Avarta skulle onsdag en tur til Klampenborg, hvor Skovshoved tog imod. Det blev dog ikke en kamp, som Avarta vil huske tilbage på med glæde, da Nicolai Vallys var i målhumør for hjemmeholdet.
Skovshoved - Avarta
2-1
(2-0)

1-0 Nicolai Vallys (6')

2-0 Nicolai Vallys (24')

2-1 Oliver Carrara (79')

Det er hårdt for tiden, hvis man holder med Avarta. Sejrstørsten er enorm, men igen i aftes måtte ‘De grønne’ gå fra banen helt uden point.

“Det er hårdt og tager på energien. Vi tænker hele tiden på, hvad det er vi kan gøre bedre, ” fortalte det fra Benny Gall efter, at Avarta måtte gå fra banen uden sejr for syvende kamp i træk.

Annonce

Kostbare boldtab kostede dyrt for Avarta, da de gæstede Skovshoved. Målene for hjemmeholdet blev scoret, efter boldtab for ‘De grønne’, som simpelthen ikke blev forsvaret godt nok efter boldene var blevet tabt. Oliver Carrara fik hen imod kampens slutning sat en reducering i kassen, men det blev aldrig til mere for Avarta.

Fire kampe tilbage

Avarta mangler fire kampe før de kan få en tiltrængt sommerferie, men cheftræneren lover, at selvom holdet ikke har en oprykning at spille for, så vil de stadig gøre alt for at vinde kampene.

Vi skal ud og have point på kontoen og vise vi er bedre end hvad de seneste resultater antyder. Både som spillere, men også som hold, ” siger Benny Gall.

Avartas næste hjemmekamp er på søndag den 20. juni klokken 14, når Jammerbugt FC gæster Espelunden.

Kommentarer
Top