Annonce

Ny kvindelig chef til byens skoler
Tina-Lykkegaard-Marker_Rødovre-Kommune.jpg
Tina Lykkegaard Marker er Rødovre Kommunes nye skolechef. Hun tiltræder den 1. juni. Privat er Tina Marker gift og har to sønner på 10 og 13 år. Foto: Rødovre Kommune
kommunalt Tina Marker er ny chef for skolerne i Rødovre. Hun afløser John Kronbak der, efter 11 år på bagen, går på pension.

Jeg tænker, at når man starter et sted, er det vigtigt at starte med at lære området og de gode folk, som arbejder der, at kende,” fortæller Tina Marker.
Et enigt ansættelseudvalg har valgt at anbefale den 42 årige, som ny chef for skolerne i kommunen. Tina Lykkegaard Marker kommer fra en stilling i Gentofte Kommune, hvor hun har arbejdet med skoleudvikling og demokrati udvikling. De kommende skoler i Rødovre kommer ikke til at mangle erfaring hos den kommende chef. Hun er nemlig uddannet lærer, har en diplomuddannelse i ledelse og en mastergrad i ´Ledelse og Innovation i Komplekse Systemer´ fra Aarhus Universitet/CBS.
Desuden har Tina været med til at etablere et campusområde for motivation, igangsætteri og talent, og hun har rådgivet om digital læring og fremtidens kompetencer.
Hun glæder sig til, at begynde sit nye arbejde fra 1. juni og til at skulle arbejde med et område der er stor fokus på.
”Jeg har sagt ja til denne opgave, fordi jeg synes Rødovre har gang i noget stort og skoleområdet har stor opmærksomhed, ” siger Tina Marker med glæde i stemmen.

Kommentarer
Top