Annonce

Mød lige Mike
mike-hjulmand_001_160518_BP.jpg
Mike Hjulmand skriver mere og mere for avisen. Foto: Brian Poulsen
Lokal Nyt I de sidste to år har han fulgt fodbolden i tykt og tyndt og delt ud af sine oplevelser i avisens spalter. Denne måned spreder vores sportsskribent Mike Hjulmand sig ud over flere områder, men hvem er han egentlig, den unge skribent, som du er velkommen til at kontakte med gode idéer og nyheder.

Han plaprer altid løs om alle mulige sportsdetaljer, men holder kortene tæt på hånden, når vi spørger ham, hvem han selv er. Mike Hjulmand er Rødovredreng med stort ‘R’, selvom det faktisk er gramatisk forkert at skrive det sådan.
“Jeg er fra Rødovre. Har haft den store fornøjelse kun at bo i Rødovre alle mine leveår. Mine folkeskole år tilbragte jeg på Nyager Skole, hvor jeg fik en masse gode venskaber og læring. Min fritid bliver i disse år brugt på fodbolden som fodboldtræner i KB. Jeg har også haft fornøjelsen af, at være i Avarta i mange år, først som spiller og nogle år senere som træner,” siger denne måneds redaktionsmedhjælper og viser, at han forstår at dreje samtalen over på sin hjemmebane. Som journalist på Lokal Nyt, skal man dog ikke regne med at kunne blive på egen halvdel hele tiden.
“Jeg interesserer mig rigtig meget for vores by og alle de fantastiske muligheder, der er i byen. I min tid indtil videre på avisen har mit fokuspunkt hovedsageligt været sporten, men overfor tid har jeg fået åbnet mit syn over andre ting, der også sker i byen og hvor mange forskellige aktiviteter der er i byen, hver evig eneste uge,” understreger Mike Hjulmand.

Hvad har du fået ud af at følge Avarta så tæt?
“Jeg har fået enormt meget ud af det. Det har givet mig indblik og erfaringer, som jeg aldrig ville have fået ellers. Samtidig med at følge et hold så tæt, hver evig eneste uge, imens sæsonen står på og, hvordan det er at se holdet, når de med glæde eller skuffelse stiller op til interview efter hver kamp… det har været ekstremt lærerigt.”

Annonce

Hvor stammer interessen for journalistik fra?
“Det stammer tilbage fra dansk, engelsk og de fag i skolen, hvor man skulle sidde for sig selv og skrive og dykke ned i specifikke emner.
Samtidig med at skulle videregive en oplysning eller historie for en læser/borger, det synes jeg er enormt spændende og man ved ikke altid, hvad man møder ind til.”
Hvis man som Mike er en ung mand i Rødovre, må man have oplevet en masse søde eller skøre ting. Alligevel skal han have ti sekunder til at fremhæve én oplevelse foran de andre.
“Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er kæmpe sports-fan generelt og oplevelsen ligger også indenfor det område. Da Rødovre Mighty Bulls i 2013 vinder bronzemedaljer efter dobbeltopgør mod Odense, hvor bronzemedaljerne bliver sikret efter straffeslagskonkurrence, mener endda det er Astrup der sætter den sidste og afgørende i kassen, dengang var jeg så heldig at se det første opgør i Rødovre og dagen efter i Odense. Det var en stor og fed oplevelse for mig dengang og fanbussen kogte hele vejen hjem til Arenaen,” slutter Mike af.
Giv ham et kald på tlf. 60 17 12 41, hvis du har en god historie.

Kommentarer
Top